Perşembe, Ocak 23, 2014

Söğütlüçeşme Birlikspor “Demir’le devam” dedi

İstanbul 2.Amatör Lig takımlarından Söğütlüçeşme Birlikspor’un hafta sonu gerçekleştirdiği Kongresinde Ercan Demir yeninden Başkanlığa seçildi.



Söğütlüçeşme Birlikspor Kulübü Lokali'nde yapılan Genel Kurula Küçükçekmece Amatör Spor kulüpleri Destekleme Derneği Başkan Vekili Seyit Bel, Söğütlüçeşme Birlik Spor Kulübü Kurucu Başkanı Osman Ünal ve Kulüp Üyeleri katıldı. Gerçekleşen kongreye Divan Heyetinin seçimi ile başladı. Oy birliği ile Divan Kurulu Başkanlığına Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Başkan Vekili Seyit Bel getirilirken, Divan Kurulu Üyeliklerine de Kenan Canlı, Fehmi Demir seçildi.

Divan Kurulu seçiminin ardından genel kurul saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı'nın okunması ile devam etti. İstiklal Marşı'nın ardından bir sonraki gündem maddesinin görüşülmesine geçilirken, mevcut başkan Ercan Demir 3 yıllık faaliyet raporunu okudu. Sporun hedefinin bireyler arasında dostluk, barış, sevgi ve kardeşliği geliştirmek olduğunu belirten Ercan Demir, "Bu bilinç ile gençleri spora yöneltmek, onlara spor yapma olanağı sağlamak, onların fizik ve moral eğitimleri ile ilgilenmek, sporcular ile taraftarlar arasındaki sevgi ve dayanışmayı kurmak ve geliştirmek prensibiyle yola çıktık” dedi.

Faaliyet raporları gelir giderler tahmini bütçenin okunması ve ibrasının ardından seçime gidildi. Mevcut Başkan Ercan Demir, Kulübün Kurucu Başkanı Osman Ünal’ın yeniden Kulüp Başkanı olması için bir teklif sundu ancak Osman Ünal yoğun işleri nedeni ile bunu kabul edemeyeceğini fakat her türlü destek için her zaman Kulübün yanında olabileceğini söyleyerek teşekkür etti. Daha sonra mevcut Başkan Ercan Demir yeniden liste yaparak Delegelerinde güvenoyunu alarak Söğütlüçeşme Birlik Spor kulüp Başkanlığına seçildi.

Yeni Yönetim Kurlu şöyle: Ercan Demir, Dursun Özhan, Hasan Basdil, Kenan Canlı, Cüneyt Kincuce, İlyas Celebi, Camil Çetin Kaya, İsmail Çetin, Hikmet Yarız, Çetin Karademir

HABER: YILMAZ AKTEPE

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.