Pazartesi, Ocak 20, 2014

Selvispor'dan başarı ve tebrik mesajı

Selvispor Kulübü Başkanı Yahya Dediş, 1. Amatör Lig'de başarılı olan Zeytinburnu kulüpleri için kutlama ve başarı mesajı yayınladı.



Dediş mesajında, "İstanbul 1. Amatör Lig 10. Grup'ta şampiyon olarak bir yıllık aradan sonra Süper Amatör Lig'e dönen Zeytinburnu Yıldızspor Kulübü'nü kutlar, başarılarının bir üst ligde sürmesini temenni ederiz.
Ayrıca gruplarında ikinci olan Öz Trabzonlular ve Tepebağ Kültürspor kulüplerine de baraj maçlarında başarılar diliyoruz. Dileriz ki bu ekiplerimiz de galip gelerek gelecek sezon Süper Amatör Lig'deki Zeytinburnu takımlarının sayısını artırırlar.
Son olarak, mücadelesini son ana kadar sürdüren ve şanssız bir şekilde küme düşen Yenidoğan Güneşspor'a da geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz. Umuyoruz ki kendilerini gelecek sezon 2. Amatör'de şampiyon olarak görürüz."

2 yorum:

bir bilen dedi ki...

yahya bey z.burnu yıldız,11.grup şampiyonu,öz trabzonlular ve tepebağ kültür birbirleriyle oynayacaklar sanırım hiç bakmadan sallamışsınız

bir bilen dedi ki...

z.yıldız,10.değil 11.grup birincisi.öz trabzonlular ve tepebağ kültür birbirleriyle oynayacaklar

Maltepe ve Sarıyer Yenimahalle yenişemedi

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta iddiası kalmayan Maltepespor sahasında, düşme hattından uzaklaşmak isteyen Sarıyer Yenimahallespor ile 0-...