Çarşamba, Ocak 22, 2014

Sancaktepe Ziganaspor liderliğe yükseldi

İstanbul U14 Ligi 36.Grupta zirve yarışından kopmak istemeyen Sancaktepe Ziganaspor, Sarıgazi Stadında lider İdealtepespor'u misafir etti.



Grubun derbisi niteliğindeki mücadelede gülen taraf 3-2 lik skorla Sancaktepe Ziganaspor oldu. İki takımda oynadıkları 3.maçı da kazanarak 9 puanla zirve beraberlerdi, averajı üstün olan İdealtepespor attığı 22 gole karşın kalesinde gol görmemişti.


 


Ligin 4.Hafta mücadelesinde karşı karşıya gelen iki ekip için mutlak hedef 3 puandı. Liderliğe yükselmek isteyen ev sahibi ekip taraftarları tribünleri doldurup, müthiş desteği ile takımlarına büyük destek verdiler.


 


Hakem Sergen Yurtseven'in mükemmel şekilde yönettiği derbi mücadelesine beklenildiği gibi iki takımda hızlı başladı, karşılıklı ataklarla birbirlerini yoklayan takımlardan ev sahibi Sancaktepespor 8.dakikada öne geçti, kazanılan frikik atışında topu mükemmel vuruşla filelere yollayan Ekrem takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti.


 


Bu golden sonra iki takımda yakaladıkları birçok pozisyonda başarılı olamazken 32.dakikada Maltepe temsilcisi İdealtepespor beraberliği yakaladı, karambolde topa son dokunan Hilmi Safa topu filelere yollayarak skoru 1-1 yapan golü kaydetti. İlk yarı beraberlikle geçildi. İkinci yarıya hızlı başlayan Turuncu Siyahlı İdealtepespor 41.dakikada öne geçti, Mustafa Fettahoğlu attığı şık gol ile takımını deplasmanda 2-1 öne geçirdi.


 


 Bu golden sonra skoru korumak isteyip geri çekilen İdealtepespor'un üzerine etkili giden Bordo Mavililer beraberlik golünü bulmakta zorlanmadı, Taha Kamil attığı kafa golü ile skoru tekrar eşitledi 2-2. Beraberlik golünden sonra galibiyet golünü arayan takımlardan ev sahibi Ziganaspor başarılı olup galibiyet golünü 53.dakikada Hüseyin Emre'nin ayağından buldu 3-2.


 


Kalan sürede İdealtepespor'un ataklarına başarı ile cevap veren Sancaktepe Ziganaspor defansı ve kalecisi Ferhat rakiplerine beraberlik şansı vermeyerek galibiyeti korudular. Bu galibiyetle puanını 12 yapan Ziganaspor 36.grubun yeni lideri oldu. Ziganaspor önümüzdeki hafta 1923 Esenkent deplasmanına giderken, İdealtepespor ise evinde Pendikgücü takımını misafir edecek.



HABER: MURAT NAZİK
KAYNAK: http://www.sehriistanbul.com.tr/


[gallery link="file" columns="4" ids="106770,106771,106772,106773"]

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.