Perşembe, Ocak 16, 2014

Örnektepespor Süper Amatör'de...

İstanbul 1. Amatör Lig 7. Grup'ta Örnektepespor şampiyonluğa ulaştı... Kağıthane temsilcisinin şampiyonluk öyküsünü Orhan Budak kaleme aldı...



Hani herkesin ağzında bir alt yapı sözü vardır ama bu alt yapı nedir başarı nedir? Diye sorsanız ben bu günkü başarılarıyla birkaç örnek kulüp gösterebilirim. Zeytinburnu’nda DAMLASPOR ve son yıllarda istikrarlı ve sabırlı kadrosuyla ÖRNEKTEPESPOR.


İkinci Amatör Küme'de oynarlarken kendilerini takip ediyordum. İki ağabeyleri var kadrolarında, Kaptan İsmail ile kaleci Engin. Diğerleri yaş itibarı ile genç takım sporcuları. Sabrettiler, fedakârlık ettiler ve ALT YAPI dedikleri o tarladan zamanla istedikleri başarıyı çıkardılar.


Bu başarı herkesin, bu başarı inananların ve sporu, spor olarak yapmak isteyenlerin. Örnektepe semtini bilmeyenlere bu gençler şimdi semtin yerini de öğretecekler. Rakipleri Silivri’den Kartal'a genişledi. Başarının öyküsünü anlatmıyorum başarıyı getiren gençlerin özveriyle nasıl formaları için, semtleri için ter akıtmalarından bahsediyorum. Kulübün kurucularından olan uzun yıllar vermiş olduğu hizmet ve kurmuş olduğu sistemin başarısıyla CEZMİ ÖZÇELİK Başkan ne kadar övünse hakkıdır. Kendisini kutlarım ki gözü arkada kalmamış.


Bence yıllardır aynı kadro ve teknik kadro ile başarıyı yakalamak bilgi, eğitim ve sabırla yapılacak başarıdır. Selçuk hocamızı kutlarım büyük başarıya imza atarken şahit olduğum sporcuların özlediği bir teknik adam olarak sporcuların kalplerini kazandı. Kısacası bence Örnektepespor bu başarısıyla amatör sporcuların ruhla neler yapabileceğini ispatlamış oldu. Parayı sporcu gençler hedefleri olan, hayallerini kurdukları takımlarda kazanmak için çok çalışırlarsa neden olmasın.


Başkan Bekir Tarı yı kutlarım ki böylesine zorlu bir ligi başarıyla bitirerek kulübüne hizmete devam ediyor .Teşekkürler Örnek tepespor.


Haberin altındaki galeride fotoğraflar göreceksiniz... Bu başarıda payı olan isimleri... İlk Başkan Cezmi Özçelik, Mevcut Başkan Bekir Tarı, Yönetici Dursun Dağcı, Altyapı Teknik Direktörü Nurettin Işkın.


YAZI: ORHAN BUDAK


[gallery link="file" columns="5" ids="105614,105615,105616,105617,105618,105619"]

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...