Cuma, Ocak 17, 2014

Mustafa Uçar da, Gençtürk’ün ekibinde

2014 Haziran ayında gerçekleşecek olan İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyon seçimlerinde başkanlığını açıklayan Sayın Seymen Gençtürk kadrosunda yer alacak isimleri açıklamaya devam ediyor.



Gençtürk, İASKF Genel Sekreter adayı TFF Eski İstanbul Bölge Müdürü Tahsin Öncül’den sonra Büyükçekmece bölgesinde sevilen, saygı duyulan bir spor adamı olan Büyükçekmece Kulüpler Birliği Genel Sekreteri ve Tepecik Anadolu Spor Kulübü Başkanı Mustafa Uçar’ın da kadrosunda bulunacağını ifade etti ve Uludağ Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Anadolu Üniversitesi Spor Yönetimi Bölümlerini, İstanbul Üniversitesi Liderlik ve Küresel Girişimcilik Yüksek Lisans bölümünü bitiren Mustafa Uçar’ın İstanbul’un yeniden şekillenmesinde önemli katkılar sağlayacağını söyledi.


Uçar: Hizmetleri İstanbul geneline yayacağız
Seymen Gençtürk’ün kadrosunda bulunmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Mustafa Uçar “Seymen Başkanımla 2014 Haziran ayında yapılacak olan seçimlerde beraber yürümekten büyük onur ve gurur duyarım. Kendisinin davetini kabul ettim, çünkü Seymen Başkanımın Küçükçekmece ilçesinde yaptığı faaliyetleri yakından takip ediyorum. Spora ve sporcuya yapmış olduğu hizmetleri takdirle karşılıyorum. İnşallah bundan sonraki süreçte tüm bu yapılanları İstanbul geneline yayarak amatör spor kulüplerinin yükünü azaltırız.” Gelecek seçim için değil, gelecek nesil ve amatörlere hizmet etmek için yola çıkan Seymen Gençtürk spora ve sporcuya hizmet edecek kadroları açıklamaya devam edecektir.” dedi.


Mustafa Uçar kimdir?
1973 yılında Erzurum’da doğdu. 1985 yılından bu yana Büyükçekmece’de ikamet etmektedir. Çatalca İmam Hatip Lisesi’ni (Birincilikle bitirdi. Uludağ Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkiler Bölümü’nden mezun oldu. Sonra Anadolu Üniversitesi Yerel Yönetimler ve İlahiyat Fakültelerini bitirdi. İKTİDER, ÜNİDER ve TÜFAD’da üyelik ve Yönetim Kurullarında yer aldı. Tepecik Anadolu Spor Kulüp Başkanlığı, Büyükçekmece-Esenyurt-Beylikdüzü Kulüpler Birliği’nde Kulüpler Sorumluluğu ve Genel Sekreterlik görevlerinde bulundu. Ayrıca Futbol Federasyonu İstanbul Tertip Komitesi’nde görev aldı. Halen İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi’dir. Birçok eğitim kurucu müdürlük görevinde bulundu.  Mustafa Uçar evli ve iki çocuk babasıdır.

Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.