Cuma, Ocak 17, 2014

Mustafa Bayat, Bafraspor'a Sportif Direktör oldu

Son olarak Alibeyköyspor'da futbol oynayan ve sezonun sona ermesiyle aktif futbola veda eden Mustafa Bayat, TFF 3.Lig 3.Grup ekiplerinden 1930 Bafraspor'un Sporfif Direktörü oldu.



Başkanlığını Zihni Şahin'in, Teknik Direktörlüğünü ise eski Çatalcasporlu Cahit Erçevik'in yaptığı kırmızı-siyahlılar, 3.Ligin ikinci devresinde düşme potasında kurtulmak istiyorlar. Devre arası hazırlıklarını Antalya'da tamamlayan Samsun temsilcisi 3 futbolcuyu kadrosuna katmıştı.


Merhum Babasının cenazesi dolayısıyla gittiği memletinde aynı zamanda Bafra Belediye Başkanı da olan akrabası Zihni Şahin'in teklifini geri çeviremeyen Mustafa Bayat, faal futbolculuk yaşantısının sona ermesiyle ilk idarecilik görevine 1930 Bafraspor'un Sporfif Direktör olarak başlamış oldu.


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR


 


 

2 yorum:

CENGİZ ÇAKMAK dedi ki...

BEN ZARA EKINLI SPOR KULUBU GENEL KAPTANI OLARAK AMA DAHA ONCESINDE MUSTAFA KARDEŞİMLE FUTBOL HAYATIMIZIN AYNI DONEMLERDE BAŞLAMASI VE ONUNLA AYNI KULUPTE OYNAMAMIZDAN DOLAYI ONUN SAVAŞÇI KİMLİGİ O DÖNEMLERDEN KENDİNİ FAZLASIYLA GÖSTERMEKTEYDİ.O ZAMANDAN ANLAŞILYORDUKİ MUSTAFA KARDEŞİM IYI NOKTALARA ULAŞICAKTI.Kİ FUTBOL YAŞANTISINDA BÜGÜNE KADAR BUNU GÖSTERMİŞTİR.ŞİMDİKİ YAPMIŞ OLDUGU ATILIMLA ALAKALI KENDİSİNE BAŞARILAR DİLER BU İDARECİLİK GÖREVİNDE BAŞARILI OLACAGINDAN HİÇ ŞÜPHEM YOKTUR .YOLUN AÇIK OLSUN KARDEŞİM.TUM YEREL FUTBOL OKUYUCUSUNA VE YEREL FUTBOL AİLESİNE SONSUZ SELAMLARIMI İLETIYORUM.

birol ateş dedi ki...

mustafa nın oyunculuk dönemi başarılarla doludur fakat benim iddiam odur ki teknik adamlığı daha üst düzeyde olacaktır kendisine başarılar dilerim yolun açık olsun kaptan Alibeyköy seninle gurur duyuyor

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...