Perşembe, Ocak 16, 2014

Modafen kayıpsız devam etti

İstanbul U16 ligi 34. grubun yenilgisiz lideri Modafen, Alemdağ Stadında grubun puansız takımlarından Kozyatağı'nı misafir etti. Zevkli ve çekişmeli geçen maçı 5-2 kazanan Modafen 4. maçından da 3 puan alarak liderliğini devam ettirdi.



Selamet Yılmaz, Oğuzhan Marangoz ve Muhammet Sait Sevindik hakem triosunun yönettiği mücadeleye hızlı başlayan ev sahibi Modafen 6.dakikada Görkem'in ayağından bulduğu gol ile 1-0 öne geçti.


 


Baskılı oyununu sürdüren Çekmeköy temsilcisi Yaşar'ın ceza sahası içerisinde düşürülmesi sonucunda penaltı atışı kazandı, topun başına geçen Batuhan durumu 2-0 yapan golü kaydetti. 24.dakikada Yunus Emre takımının 3. golünü kaydetti. İlk yarının sonlarına doğru İbrahim attığı şık golle ilk yarınında 4-0 Modafen'in üstünlüğü ile geçilen golü kaydetti.


 


İkinci yarıya oyuncu değişiklikleri ile başlayan Kadıköy temsilcisi Kozyatağı maça hızlı başladı. 50.dakikada Cafer ve 66.dakikada Furkan'la iki gol bulan ve oyunda da üstün olan Kozyatağı takımı Modafen kalesinde tehlikeli anlar yaşattı. Modafen'de oyuna sonradan giren Muzaffer Akçayır oynadığı güzel futbolun yanında attığı akıl dolu aşırtma golü ile maçın skorunu da tescil etti 5-2.


 


HABER: MURAT NAZİK
KAYNAK: http://www.sehriistanbul.com.tr


[gallery link="file" ids="105640,105641"]

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...