Salı, Ocak 21, 2014

Metin Kaygın sezonu değerlendirdi

Süper Amatör Lig ekiplerinden Alibeyköyspor’un Teknik Direktörü Metin Kaygın, geride kalan sezonu değerlendirdi. Kaygın açıklamasında kendisinden önceki Hocalara da teşekkür etti.



Alibeyköy gibi marka değeri olan bir camiada görev yapmanın mutluluğu içerisinde olduğumu belirtmek isterim diye söze başlayan deneyimli Teknik adam; "Bize güvenerek ve inanarak göreve getiren Sayın Başkanımız Ali Zengin ile Yöneticilerimize öncellikle teşekkür ediyorum. Benden önce takımımızda görev yapan Metin Aydemir ve Yakup Kalafat hocalarımıza da takıma verdikleri katkılardan dolayı, takım kaptanı olarak ağabeylik vazifesini son ana kadar en iyi şekilde yerine getiren Olcay Doğu ile Mustafa Bayat’a ve tecrübesi ve kişiliği ile bana yardımcı olan Selahattin Diner hocama da çok teşekkür ediyorum." dedi. 


 


Kaybederken bile olumlu tepkiler aldık
Alibeyköyspor’da göreve başladığımda Başkan ve Yöneticilerimize ve Alibeyköyspor’da saygın bir yeri bulunan ağabeylerimize o anki ortamda şöyle bir söz vermiştim: Demiştim ki, “Alibeyköyspor Teknik Sorumlusu Metin Kaygın olarak takımım için elimden gelenin en iyisini yapmak benim görevim." Bu sözlerle göreve başladım. Sağ olsunlar beni hiç yalnız bırakmadılar. Alibeyköylülerden hep destek gördüm. Her zaman bizlere destek verdiler, güç verdiler. Hiçbir sorun yaşamadık Allah’a şükürler olsun. Göreve geldiğimde 21 kişilik bir oyuncu grubu vardı. İşimiz zordu. İlk maçımız olan Esen Bayburt maçı ısınması sırasında sakatlanan Ümit ve maçın ardından sakatlandığını öğrendiğimiz Uğur'dan sezon sonuna kadar faydalanamadık. Son haftalara girilirken bize o ana kadar katkı sağlayan Mustafa Bayat'ın ailevi sorunları (Babasını kaybetti, hepimiz çok üzüldük) nedeniyle takımdan ayrılmak zorunda kalması ile zaten kısıtlı olan kadromuzda bizi biraz daha sıkıntıya sokan durumlardı. Fakat bu arada şunu özellikle belirtmek istiyorum ki oyuncularımızın antrenmanlardaki tempoya ayak uydurma noktasındaki arzuları, teknik-taktik olarak istediklerimi sahaya getirme noktasındaki dikkatleri (oynadığımız ilk Esen Bayburt maçı hariç, çünkü o maçta çalıştıklarımızı sahaya getiremedik) oynadığımız bütün maçlarda skor adına olmasa da oyunsal anlamda hem rakibe baskı yapma ve hem de ayağımızda iken pas yüzdemizin artması maçlarımıza gelen taraftarlarımızın oynanan oyundan keyif almalarına sebep oldu. Kaybettiğimiz maçlardan sonra bile hep olumlu tepkiler aldık. Sizlerinde takdir edeceği gibi, başarı çok muğlak ve insandan insana değişen bir kavram. Ama biz bir teknik heyet olarak, kendimizi sorguladığımızda, yaptığımız işlerdeki isabet oranının yüksek olması, darbe sakatlıklarının dışında çok fazla adale sakatlıklarının yaşanmaması sebebiyle kadromuzdan muntazaman faydalandık. Ancak sezon başında konulan hedef adına, yani Bölgesel Amatör Lige çıkma adına konulan hedefe ulaşamadığımız için de bir yanımız buruk.


 


Alibeyköyspor camiası müstesna bir yere sahip
Bu arada Yönetim Kurulumuzun ligdeki konumumuz ne olursa olsun oyuncularımıza verdikleri sözleri yerine getirmeleri teknik heyet olarak oyuncularımızı maçlara daha iyi hazırlamamızda elimizi güçlendiren önemli bir etkendi. Bu arada beni sevindiren bir başka konu da  Kulübümüze bu sezon emeği geçen oyuncu kardeşlerimizin tamamına yakınının Bölgesel Amatör Lig takımlarına transfer olmalarıydı. Sonuç olarak şunu söyleyebilirim ki; Alibeyköyspor'un adının uygun olmasa da gelinen şartlar neticesinde ligde kalmanın sevincini yaşarken, en kısa zamanda futbol camiası içerisinde her zaman müstesna bir yeri olan kulübümüzün tekrar eski günlerine dönmesi temennisini de en güçlü bir şekilde diliyorum.  


“Taraftara teşekkür ediyorum”
İç sahada maçlarımızı oynayamadık ancak dışarıda da taraftarsız kalmadık. Bu nedenle taraftarımıza içtenlikle teşekkür ediyorum. Ayrıca Alibeyköyspor'u çok candan ve gönülden severek destekleyen, iyi ve kötü gününde her zaman tribünlerde yerini alarak, Alibeyköyspor'a yeteri kadar desteği verdiğine inandığımız, saf duygularla takımını seven ve tek amacı Alibeyköyspor'u başarılı görmek olan değerli taraftarlarımıza da buradan çok selam gönderiyorum ve sezon içerisinde vermiş oldukları desteklerden dolayı onlara çok teşekkür ediyorum. Sizlere de bana da bu fırsatı verdiğiniz için teşekkür ediyorum.


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...