Cuma, Ocak 03, 2014

Keşanspor’da hareketli saatler!

Bölgesel Amatör Lig 11.Grup ekiplerinden Keşanspor, dün ilginç gelişmeler yaşandı. Sarı-siyahlı ekipte Sebahattin Algun Erdem’in görev süresi sona ererken, 3 futbolcu da takımdan ayrıldı.



Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta ilk devreyi 16 puanda tamamlayan Edirne temsilcisi Keşanspor’da Sebahattin Algun Erdem ile yollar ayrıldı ve yerine Ümit Parimli getirildi. Daha önce Şirinyerspor, Bucaspor, 1907 İzmir Fener Diş Tek Spor, İzmir Çambidispor ve İzmispor’da gören yapan Parimli son olarak BAL ekiplerinden Akçakocaspor’da Yardımcı Antrenör olarak görev yapıyordu.


 


Keşanspor’da ayrıca takımın en önemli oyuncularından olan 1991 doğumlu Çetin Eren, 1987 doğumlu Kutluhan Kırat ve 1984 doğumlu Rafet Poyraz takımdan ayrıldılar.


 


Dirik: Keşanspor bu Ligden düşer
Edirne temsilcisi Keşanspor’da yaşanan bu gelişmelerden sonra Keşanlı olan ve Keşanspor’u yakından takip eden Teknik Direktör Kemalettin Dirik’in görüşlerini aldık:  Dirik, Yerel Futbol’a şunları söyledi; “Keşanspor zaten ilk devrede istediği saha sonuçlarını alamadı. Bu son gelişmelerden sonra sarı-siyahlı ekibin bu sezon Bölgesel Amatör Lig’de tutunmasının zor olacağını düşünüyorum. Umarım ben yanılırım ancak bu bir gerçek. Giden oyuncuların üçü de kaliteli ve tecrübeli futbolcular. Yerlerine en az onlar kadar iyi oyuncu bulmaları gerekir. Ayrıca 11.Gruptaki diğer tüm takımlar ciddi takviyelere başladılar ve kadrolarını kuvvetlendiriyorlar. Keşanspor için bu sezon çok zor geçecek, bu gidişat devam ederse bu ligde kalmaları zor görünüyor. Ancak diğer taraftan memletimin takımı için sevindirici diyebileceğim gelişmeler de var. Melih Altınok ve Nevruz Kaldı gibi alt yapıya hizmet veren iki değerli Antrenör takımda kaldı. Bu iki Hocanın yetiştireceği futbolcular Keşanspor’u ileride eskisi gibi güçlü ve korkulan bir takım haline getirecektir. Umarım, Keşanspor bir an önce hak ettiği yerlerde olur.


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 3 Mayıs 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...