Pazartesi, Ocak 13, 2014

Kaynarca'dan Valide Tayfun'a yanıt

Kaynarcaspor Kulüp Başkanı Eşref Şeneroğlu, Valide Tayfunspor Kulüp Başkanı Mustafa Gürlü'nün açıklamalarına sert yanıt verdi.



Şeneroğlu yaptığı yazılı açıklamada şu ifadeleri kullandı:


"Sayın Valide Tayfunspor Kulüp Başkanı Mustafa Gürlü, yayınladığınız yalan yanlış ve iftira dolu yazına hitaben bende düzeltme ve de doğruları kamu yöneticileri öğrenmesi adına açıklama mecburiyeti kendimde hissettim. 


'Kasti sakatlama olmadı'
Sayın başkan bu yazdıklarımı gözlerimle gördüm ve de bizzat yaşadım senin gibi kulaktan duyma değil. 05.01.2014 tarihinde oynanan Kaynarcaspor-Valide Tayfunspor müsabakasında saha içinde maç oynanırken iki sporcu arkadaşımız birbirleriyle çarpışmıştır. Kasti olmayan bir şekilde sporcu arkadaşımız Cemil Yıldız da sakatlanmıştır. Kaynarcaspor futbolcularının yardımıyla kendisi saha kenarına çıkartıldı. Başkan olarak tribünden sahaya gittim bizzat ilgilendim, 112 Acil'i ben aradım.
Ambulans geç gelince sporcu kardeşimiz üşümesin diye battaniye getirttim, sizin yöneticileriniz teşekkür etti. Bizzat ilgilendiğim için futbolcu kardeşimizin durumunu takip ettik ve sizin hocanıza ulaştık. Sporcu arkadaşımızın durumu sorduk 'İyi' dedi, bir gün daha kontrol amaçlı yatıracaklarını söyledi ve teşekkür etti bununla ilgili yazıda elimizde. İyi olduğuna biz de sevindik.


'Yoğun bakımda dediniz, taburcu olmuş'
Sporcu arkadaşımız 1 haftadır yoğun bakımda diyorsunuz fakat 2.günü 07.01.2014 saat:16:43 taburcu oldu bununla ilgili yazı ise sizin Valide Tayfun A takım 2013-2014 Facebook sayfasında paylaşmıştır.


Sayın başkan kulaktan dolma laflarla kalemi kağıdı alıp yazmak kolay. Eğer bu kadar duyarlı olduğunu söylüyorsan sen neden o gün takımının yanında değildin? Sen de Kaynarcaspor-Valide Tayfunspor maçını seyretseydin maçın sonucunu 10-0 değil de 9-0 olduğunu yazardınız. Maçın üzüntüsüyle daha da çok çamur atmak için söyleyecek laf bulamazdın. Sen şimdi bunları yazmakla farklı galip gelen takımımızı karalamış olduğunu sanıyorsun aslında sen kendini aciz duruma düşürdüğünün farkında bile değilsin. 'Sırf başkan olarak çamur atarak o koltukta otururum' diyorsan Valide Tayfunspor taraftarına da haksızlık yapmış olursun. Hem maça gitme hem de duyduklarınla ahkam kes, bu olamaz sayın başkan.


Şunu da söylemeden geçmek istemedim, bütün yöneticilere hakemlere futbolculara lanet okumuşsunuz hak etmedikleri halde. Bu lanet kime olsun sizin gibi uzaktan idare edenlere kulaktan duymalarla öfkelenen yenmeyi ve yenilmeyi hazmedemeyenlere olsun diyorum ben de. Sporda kardeşliği bozulmaması dileklerimle." 

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 3 Mayıs 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...