Cumartesi, Ocak 04, 2014

Karagümrük Akademi, fabrika gibi!

Karagümrük Akademi'den yetişen ve Kırmızı-Siyahlı kulüpte başarıyla forma giyen Gökhan Şen, 2. Lig ekiplerinden Bandırmaspor'a transfer oldu.



Karagümrükspor'dan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "Geçtiğimiz sezon öncesi takımımızla profesyonel sözleşme imzalayarak aramıza katılan, ilk sezonunda 10, bu sezonun ilk yarısında ise attığı 6 gol ile bizleri sevindiren profesyonel futbolcumuz Gökhan Şen'e 2.Lig ekiplerinden Bandırmaspor ara transferde kulübümüze resmi olarak başvurarak talip olmuştur. Teknik ekibimiz ile yapılan değerlendirme sonucu gerek kulüp menfaatleri gerek ise futbolcumuzun önünü açmak adına Bandırmaspor'un teklifi kulübümüz tarafından kabul edilmiştir. Futbolcumuz Gökhan Şen'e 1.5 sezondur kulübümüze vermiş olduğu hizmetten dolayı teşekkür eder, futbolculuk yaşantısında başarılar dileriz.


Geçtiğimiz günlerde Uğur Demiroğlu'nun Maltepespor'a, şimdi ise Gökhan Şen'in Bandırmaspor'a verilmesi ile birlikte, kulübümüz uzun yıllar sonra amatörden alıp Profesyonel yaptığı iki futbolcuyu üst liglere vermiş oldu. Uzun yıllar sonra üst liglere 2 oyuncu birden veriyor olmamız, günlük değil geleceği düşünerek genç futbolculara yapmış olduğumuz yatırımların ne kadar doğru olduğunu, Karagümrük Akademi'nin önemini göstermiş oldu."


HABER: HAMDİ ŞENDOĞAN

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 3 Mayıs 2024 Cuma Sonuçları

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...