Salı, Ocak 14, 2014

Kadırga-Esen Bayburt maçına soruşturma açıldı

İstanbul Süper Amatör 7.Grupta ligin son haftasında oynanan Kadırgaspor-Esen Bayburt maçı hakkında TFF, şike soruşturması açtı.



Namık Sevik Stadında oynanan maçın ilk devresi konuk ekibin 2-0 üstünlüğü ile sonuçlanmış. İkinci devrede üst üste 3 gol bulan Kadırgaspor, skor üstünlüğünü maç sonuna kadar korumuş ve 90 dakika sonunda galip ederek ligde kalmıştı.


 


Ligin son maçında Küçükköyspor’a 6-0 mağlup olan ve ligden düşen 3.takım olan Fikirtepe Dumlupınarspor’un başvurusu ve sunduğu belgeleri inceleyen TFF Yönetim Kurulu, adı geçen maçı şike soruşturmasına alma kararı verdi.


 


TFF ayrıca, İstanbul İl Başkanlığına bir yazı yazdı ve bu durumu bildirdi. Edindiğimiz bilgilere göre TFF sadece Kadırgaspor-Esen Bayburt maçını değil, bu gruptaki son hafta düşmeyi ilgilendiren tüm maçları soruşturacak.


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

3 yorum:

Amaç Şenozan dedi ki...

Ali Kemal kardeşim aynı bilgiyi ben de dün aldım.Hem Kadırga hem Esen Bayburt takımları kasten şike yapmakla suçlanıyorlar maalesef...Şike tahkikatı sonunda eğer suçlu bulunurlarsa bir alt lige düşürülecekler.

xayale dedi ki...

tff kadırga maçına soruşturma açacağına fikirtepe adalar maçına soruşturma açsın

Kamiller dedi ki...

Beter ol kadirga

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...