Çarşamba, Ocak 22, 2014

İstanbul Kastamonuspor’dan, Ala Aliş’e ziyaret

İstanbul Kastamonuspor Başkanı İlker Dilek, Atıcılık ve Avcılık Federasyonu Başkanı ve “silah kraliçesi” diye anılan Nur Ala Aliş’i ofisinde ziyaret etti.



Amatör sporlardaki başarısını kurumsal yapıya da taşımak isteyen İstanbul Kastamonuspor bu yönde çalışmalarını büyük bir hızla sürdürüyor. Kırmızı-Siyahlı Kulübün Başkanı İlker Dilek, işadamlarıyla temaslarda bulunarak, fikir alışverişinde bulunup, İstanbul Kastamonuspor'u daha iyi noktalara taşıma adına girişimlerine devam ediyor.

Daha önce Elektro Elektronik A.Ş’nin Genel Müdürü Emrah Gür, İşadamı Mümtaz Tahincioğlu gibi sektörünün önde gelen isimleriyle bir araya gelen Dilek, son olarak Atıcılık ve Avcılık Federasyonu Başkanı ve İşkadını Nur Ala Aliş ile bir araya geldi.


DİLEK: "Başkanımız Federasyonu ileriye taşıdı"
İstanbul Kastamonuspor Başkanı İlker Dilek, Sarsılmaz Basım & Yayım ve Sarsılmaz Silah Sanayi A.Ş’nin sahibi olan başarılı işkadını Nur Ala Aliş’in iş alanındaki başarısının yanı sıra amatör sporlara da büyük ilgisi olduğunu belirterek, "Başkanımızın göreve gelmesiyle Atıcılık ve Avcılık Federasyonunda büyük bir atılım oldu. Görev süresince Avrupa Şampiyonalarında ve Akdeniz Oyunlarında önemli başarılar elde ettik. Başkanımız iş hayatındaki başarısını federasyonda da kanıtladı. Gecesini gündüzüne katarak yaptığı çalışmalar, takdire şayan. Biz de İstanbul Kastamonuspor olarak, Başkanımızın hem iş hem de federasyon alanlarındaki başarılarından faydalanmak ve kulübümüzü iyi noktalara taşımak arzusundayız" dedi.


Yeni bir yönetim oluşturmaya çalıştıklarını da belirten Dilek, "Yönetim kurulumuzda oldukça duayen isimler mevcut. Bu isimlerden birisi de Nur Ala Hanım. Varolduğu her yerde ses getiren, bulunduğu sektörde “Silah patroniçesi” lakabıyla tanınan ve Türkiye Avcılık ve Atıcılık Federasyonu Başkanlığı’na seçilen ilk kadın olan Nur Ala Hanım’ın yönetimimizde olması bizim için gerçekten çok onur verici. Başkanımızın bize de destek olmasını istiyoruz. İstanbul Kastamonuspor’un büyük hedeflerini gerçekleştirmesi noktasında Nur Ala Aliş gibi bir ismin desteği bizlere büyük onur verecektir” dedi.


ALİŞ: "Elimizden gelen desteği vereceğiz"
Öncelikle ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Nur Ala Aliş, “Amatör sporlara ve sporculara destek vermek benim için büyük bir mutluluk. Gençlerimizi spor yaparken görmek bizleri çok mutlu ediyor. Spor sayesinde gençlerimiz kötü alışkanlıklardan uzaklaşıyor. İstanbul Kastamonuspor da amatör sporlara ve sporculara büyük destek veren bir kulüp. İlker Bey'in vermiş olduğu bilgilerle kulübün birçok branşta sporcusu bulunuyor. Hedefleri de oldukça yüksek. Böylesine bir kulübe katkı sağlamak beni çok mutlu eder. Kulüp için gereken neyse büyük bir mutlulukla yapacağım. İlker Bey’in söylediği hedefler gerçekten çok güzel ve heyecan verici, umuyorum ki İstanbul Kastamonuspor’u iyi yerlerde göreceğiz" diye konuştu. Son olarak ziyaretin anısına Başkan Vekili İlker Dilek tarafından Nur Ala Aliş’e isminin yazılı olduğu 37 numaralı forma hediye edildi.


Nur Ala ALİŞ Kimdir?
Sarsılmaz Silah Sanayi’nin sahibi merhum işadamı Sarsılmaz Aliş’in kızı olan Nur Ala Aliş, Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu’ nun ilk kadın başkanıdır. “Silah kraliçesi” diye anılan Türkiye’ nin en büyük yerli silah üretici Sarsılmaz Silahları’nın ve Sarsılmaz Basım & Yayım A.Ş’ nin sahini olan Nur Ala Aliş, bir çok vakıf ve eğitim derneklerinde yöneticilik yapmaktadır. İstanbul doğumlu olan Nur Ala Aliş, ilk ve orta öğrenimini İstanbul Yıldız Koleji’nde, Lise öğrenimini ise İstanbul Ata Koleji’nde tamamladıktan sonra Lisans eğitimini İngiltere’de Schiller International University’ nde Uluslararası İşletme Bölümü’nde tamamladı. Nur Ala ALİŞ, Nas Mina ve Nur Diba adında iki kız çocuk sahibidir.


HABER: ERTUĞRUL AKDUMAN
KAYNAK: http://www2.istanbulkastamonuspor.com/

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...