Çarşamba, Ocak 15, 2014

İFA’dan açıklama: Bunları yazanlar bizden değil

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden İFA Yönetim Kurulu, 2-0 mağlup oldukları Sarıyer Yeni Mahallesi maçı ve bu maç haberine yapılan yorumlar ile ilgili bir açıklama yayınladı.



Kırmızı-yeşilli Kulübün resmi sayfasında bir önceki açıklamanın kaldırıldığı görülmekle birlikte bugün akşam saatlerinde siteye yeni duyuru konuldu.


3.Grupta lider durumda olan ve bu hafta sonu sahasında İstanbulspor Kulübü’nü oldukça kritik bir maçta ağırlayacak olan İFA Kulübünün açıklamasında şöyle denildi:


"Bazı internet sitelerinde ve Facebook sayfalarında kişilerin yazmış olduğu yorumlar ve bu yorumların içerikleri İFA Spor Kulübünü kesinlikle bağlamamaktadır. Söz konusu internet sitelerinde kulübümüzün bazı takımlarla özellikle kardeş kulüp olduğu yönünde yazılanlar yanlış olmakla beraber İFA Spor Kulübü bütün rakiplerine karşı aynı samimiyet ve saygı içerisindedir. İFA Spor hangi rakibi ile karşılaşırsa diğer rakiplerini etkileyecek bilinçli bir hareket yapmaz ve kimsenin alınterini ile oynamaz. İFA Spor kulübü ve camiamız kul hakkı yememiş ve yemeyecektir önümüzdeki maçları alıp şampiyon olmak ve hedefimize ulaşmak için çalışmalarımız devam etmektedir.


TFF İstanbul İl Başkanlığı yöneticilerine bizim tarafımızdan yapılmış olarak gösterilen hareketler kulübümüz üzerinde oynanan kötü bir oyundur ve şampiyonluğumuza engel olmak isteyen kişiler tarafından yazıldığını düşüncesindeyiz.


Bu hafta sonu gerçekleştireceğimiz İstanbul Spor maçı ve sonrasında kulübümüzün tek hedefi saha içerisinde ve dışarısında erdemli duruşumuzu göstererek şampiyon olmak ve Play-Off’ta iyi sonuçlar alarak camiamıza hediye etmektir.


TFF İstanbul İl Başkanlığı yöneticilerine itafen sitelerde yazılan İFA Spor maçlarını izlemeye gelemezler sözleri tarafımızdan yazılmamıştır aksine bu yöneticilerin sahamızda maç izlemelerine memnun olmakla beraber İFA Spor’un sahasında izleyecekleri her maçta kulübümüz ve seyircilerimizin emniyetinde olacağından hiç şüphe yoktur."


 


KAYNAK: http://www.ifaspor.org

16 yorum:

Umut dedi ki...

İstanbul spor macınızda misafir perver bi ifa spor göruruz inş can güvenligi ve mac atmosferi dısına cıkılmaz ve dostca biter inş cok keyıfli bi mac olur

amatörce dedi ki...

istanbulspor basımızın tacı mısafırımızdır sahada kazananı alkıslayacakdır ifaspor taraftarı gergın maclar yasandı elbet ama bu mac sagduyu one cıkacakdır kımsenın kuskusu olmasın istanbulspor takımında eskı hocamız oyuncu arkadaslarımız gorev yapıyor onları en guzel sekılde agırlamak boynumuzun borcudur..

İFALI dedi ki...

İFA Sporun kardeş takımı yoktur. İFA Spor sahası rakip topçuların taraftar diyemiyeceğim gelemedikleri için korkulu rüyalarıdır.Diğer takımları nasıl karşıladıysak İstanbuluda öyle karşılaycağız bu maç bizim okadar !!!

ahmet karaman dedi ki...

adamsınız tebrikler

tarafsiz dedi ki...

Sadece guluyorum bu yorumlara . Siz o macta hele bi maglup duruma dusun ozaman olaylari gorun.. ne misavirperverlik kalir ne de saygi. Bugune kadar hep bunu yaptiniz bundan sonrada boyle devam eder.

Mücahit dedi ki...

İFA Spor taraftarı her zaman adil olmuştur, gerektiği yerde rakip takımın oyuncusunu alkışlar (bkz:Bağcılar maçı) ama aksine İFA Spor'a karşı bir durum varsa da gereğini yapar. Her sene İFA Spor'un bir üst lige çıkmaması için elinden geleni ardına koymadı bazı kişi ve kurumlar, bu sene ALLAH'ın izniyle BAL'a çıkıp alnımızın akıyla oynayacağız, bu hafta ki İstanbulspor maçı iki takım açısından da tamam mı devam mı maçı..
İster istemez hakemin İFA Spor aleyhine vereceği kararlar ortamı gerecektir. Biz de isteriz maçta olay çıkmasın dostça bir şekilde başlayıp aynı şekilde bitsin İnşallah da böyle olur ve İFA Spor şampiyon olur...

İFALI dedi ki...

Maçı yenildiğiniz de demişsin de biz bu maçı yenilmeyeceğiz merak etme öyle bir ihtimal yok 1. Ligdeki takımlardan daha Çok taraftar gelecek bu maça İstanbulun her yerinden otobusler kalkıyor hedefimiz 10 bin kişi

mustafa dedi ki...

altunzade metrobüsten bu ifa sahasına nasıl giderim admin bey tarif etme şansınız var mı

Efkan dedi ki...

Metrobüste Yenibosna durağında indikten sonra, köprünün altından kalkan Halkalı-Başakşehir minibüsleri var, onlara bineceksiniz. Birden fazla Başakşehir hattı var bildiğim kadarıyla bu nedenle binerken sorun"Fatih Caddesi'nden/Zeynebiye'den geçiyor mu?" diye. Tam stadın karşısında indirirler sizi

metin.. dedi ki...

Özet olarak Allah İstanbulsporlu oyunculara yardım etsin.olumsuzluk halinde İşleri cok ama cok zor. o stadı ve atmosferi olumsuzluk halinde yaşayan bir futbolcu olarak biliyorum.

ifa sevdalisi dedi ki...

Kimsenin kuşkusu olmasin. Rakibimizi en iyi sekilde agirlaycagiz. Hicbir sekilde olumsuzluk olmayacak. Sampiyon olacagiz. Kutlayacagiz.

Ekrem dedi ki...

Merhaba sporsever arkadaşlar,

İFA sporu çok eskiden beri biliyorum, küfürsüz bir sezon sonunda ödül aldıkları zamanlardan. Gerçekten güzel dostluklar kurmuştuk. Ama sonrasında tabi istenmeyen şeyler olmuş şimdi bu site sağolsun, gidemesek gelemesek de yerelfutbol.com sayesinde takip ediyoruz. Bu vesile ile teşekkür ederim.

İstanbulspor şüphesiz iyi bir takım ancak işleri biraz zor gibi, İFA spor bir camia takımı İstanbul'un her tarafına yayılan alevi-caferi vatandaşlarımızın desteği var arkalarında. Eğer onlarında desteği olursa ki bir İFA lı yazmış sanırım otobüsler kaldıracaklar, İstanbul'un işi zor gibi görünüyor.

Bu maçta bende inşallah orada olacağım, umarım İfa'lılar eskiden olduğu gibi güzel ve misafirperver bir maç izletir bize.

emre dedi ki...

MAÇ İÇİN HERŞEY HAZIR ARTIK İŞ FUTBOLCULARIMIZDA TRİBÜNDE BİZ SAHADA ONLAR ALICAĞIZ BU MAÇI

SEFAKÖY VEYA YENİBOSNADAN ZEYNEBİYE DOLMUŞLARINA BİNİCEKSİNİZ YEŞİL BAŞLIKLI OLANA ONDAN SONRA AŞURA MEYDANI ŞİMDİ ARANA MEGA OLAN YERDE İNDİKTEN SONRA 2 DKLIK Bİ YÜRÜYÜŞ MESAFESİNDE STAD

felix dedi ki...

..hedefimiz 10 bin kişi..
ufak at ta civcivlerde yesin...

İFALI dedi ki...

Şimdiden Çok heyecanlıyım 14 yıl aradan sonra İFA Sporum Şampiyonluğa Koşuyor. O gün o stad yıkılacak herşey hazır. maça sadece halkalıdan katılım olmayacak kardeş takımımız yok buna da zaten ihtiyacımız yok Alevi-Caferi toplumun takımı olduğu için hedef 10 bin ŞAMPİYON İFA

akaminko dedi ki...

fazla söze ne hacet pazar gününü beklıyoruz !!!''76''

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...