Çarşamba, Ocak 15, 2014

Feriköy-Çamlıca maçı tatil edildi

U15 ligi Türkiye Şampiyonası İstanbul eleme maçında Feriköyspor ile Çamlıcaspor takımları Selimiye Stadında karşılaştılar.



Güvenlik güçlerinin olmadığı mücadelede tribünlerde başlayan tartışmalar sahaya da yansıdı. Maçın 26.dakikasında Çamlıcaspor'un 2-0 üstünlüğü ile devam eden karşılaşmada sahaya atlayan bir Feriköyspor taraftarı Saha Komseri Kenan Çelik'in müdahalesi sonunda etkisiz hale getirildi. Bu dakikadan sonra yardımcılarını da alıp içeri giren maçın hakemi Alican Özışık karşılaşmaya tatil ettiğini açıkladı.


 


Maç centilmence başladı
Ali Can Özışık, Yalçın Doğruer ve Mustafa Doğukan İpek hakem triosunun yönettiği mücadeleye takımlar ve teknik heyet birbirlerine başarılar dileyerek başladılar. Karşılaşmaya iki takımda hızlı başladılar, mücadelenin 7.dakikasında Çamlıcaspor öne geçti, orta sahadan atılan ara pasını önüne alıp ceza sahasına girmeden plase ile vurup ağlara yollayan Mert Çalışkan takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Bu dakikadan sonra oyuna ağırlığını koyan Şişli temsilcisi Feriköyspor Selman ve Samet ile pozisyona girsede başarılı olamadı. 25.dakikada kontra topla çıkan Çamlıcaspor farkı arttırdı, Çağlar Ağaç ceza sahası dışından attığı şutla takımını 2-0 öne geçirdi. Bu gole Feriköyspor kenar yönetimi ve tribünlerinin ofsayt gerekçesiyle uzun süre itirazı oldu.


 


Maçta güvenlik görevlisi yoktu
Maçın tekrar başlamasıyla tribünden sahaya atlayan Feriköyspor taraftarı sebebiyle maç tekrar durdu. Maçın hakemi yardımcılarını da alıp içeri girdi. TFF İl Başkan Vekili Ufuk Tatar'ın sahaya gelmesiyle ortam sakinleşti, mücadelenin hakemi Ali Can Özışık, sahaya atlanıldığı gerekçesiyle tatil ettiğini açıkladı.


 


Son Kararı TFF verecek
TFF İl Başkanı Ufuk Tatar yaptığı açıklamada "tatil kararı tamamen hakemin takdiridir, Hakemin ve Saha Komiserinden gelecek raporlara göre son kararı TFF verecektir" dedi.


 


HABER: MURAT NAZİK
KAYNAK: http://www.sehriistanbul.com.tr


[gallery link="file" columns="4" ids="105522,105523,105524,105525,105526,105527,105528,105529,105530"]

9 yorum:

ali atay dedi ki...

Feriköy Spor'dan hakem Ali Can Özışık'a Tepki.
Selimiye Stadı'nda Feriköy ile Çamlıca U15 takımları arasında oynanan ve müsabakaın 32. dakikasında hakem ALi Can ÖZışık tarafından can güvenliği olmadığı gerekçesi ile iptal edilen maç sonrası FEriköy Teknik Direktörü Şaban Acar'dan tepki geldi.

Şaban Acar maçın hakeminin iptal kararı sonrası yaptığı açıklamada "Hakem maçın başından beri taraflı olduğunu hareketleri ile belli etti. Sürekli bana ve arkadaşlarıma anlamsız uyarılar yaparak bizi ve taraftarlarımızı tahrik etti. Emek çalmak bu kadar kolay mı?
Şimdi müsabakayı güvenlik gerekçesi ile tatil ettiğini öğreniyoruz. Güvenlik almak bizim işimiz mi?
Kendi eksiklerinin ve hatalarının sorumluluğunu bize yüklemek ve sorumluluğu üzerlerinden atmak istiyorlar. Tribünde toplam 10 kadar taraftarımız var. Sahada en ufak bir tartışma ve gerilim yokken maçı tatil ediyorsunuz. Beni saha dışına attı gerekçesi yok, ben takımın teknik sorumlusuyum tabii ki öğrencilerimi koruyacağım. Bunu yapmazsam asıl yanlış yapmış olurum.

Hekem gelip bana Otur ul.. yerine diyor. Kendisine saygılı olması için uyarıyorum Bu nasıl bir hitap şekli Saha komiseri de buna şahit, onlara da anlam veremiyorum. Bu davranışları neden raporlarına yazmıyorlar. Hakemlerin yan kurumu gibi çalışıyorlar. Herkes işini yapacak. Hakkımızı sonuna kadar savunacağız." dedi.

ali atay dedi ki...

SAYIN FEDERASYON YETKİLİLERİNE HAYKIRIYORUM 15 YAŞINDAKİ ÇOCUKLARIN PİSİGOLİJİSİNDEN ANLAMAYAN HAKEMLİĞİN YETKİLERİNİ KULLANARAK DÜNYAYI BEN YARATTIM BEN HAKEMİM BANA HER ŞEY MÜBAHTIR EDASIYLA KENDİNİ ERCİYES DAĞI KADAR BÜYÜK ZANNEDEN HAKEM SEN NASIL ÇOCUKLARIN ALINLARININ TERİNİ NASIL ÇALARSIN ÇAMLICANIN ARKA MAHALLESİ NASIL TAFAFSIZ SAHA ONUDA ANLAMIŞ DEĞİLİM AMA BİZİM İÇİN HERYER İNANIN FERİKÖYDÜRRRRRRR MAÇIN KALAN DAKİKADAN İTİBAREN TEKRARI VEEEE ÇAMLICA SAHASINDA OYNAMASINI ENİÇDEN DİLEKLERİMLE İSTİYORUZ EGER FEDERASYON NUN BİRAZ ŞEREFİ VARSA BU YAZIMA CEVAP VERSİN HODRİ MEYDANNNN

SEYİRCİ dedi ki...

NE GÜZEL KONUSUYORSUN ALİ BEY DİYORSUNKİ 15 YASINDAKİ COCUKLARIN ALIN TERİNİ EMEGİNİ NASIL CALARSIN TAMAM ONUDA ANLADIK PEKİ HİÇ SUNU DÜSÜNDÜNMÜ 15 YASINDAKİ COCUK HER YAPTIGI HAREKETTEN SONRA HAKEME FIRLASIN HAKEME LAF SÖLESİN EE ONDAN SONRA VAY ARKADAŞ HAKEM HATALI YA ARKADAŞ SENİN TARAFTARININ NE İŞİ VAR SAHA İÇİNDE ŞİMDİ DERSİNKİ O KİŞİ BİZDEN DEGİLDİ SAKIN ÖLE BİŞEY SÖYLEME GÜLERİM BUNA SUNUDA BİL BU ARADA BEN İKİ TAKIMIN TARAFTARIDA DEGİLİM İKİSİDE UMRUMDA OLMAZ ACIKCASI BUNU BİL İLK ÖNCE DE O SAHAYA ATLAYAN KİŞİ GİDİP SAHADAKİ HERHANGİ BİR FUTBOLCUYA VURSA NE OLACAKTI BUNU HİÇ DÜSÜNDÜNMÜ COCUKLARIN PPİSİKOLOJİSİNE GELİNCE HAKEM ANLAMIYOR DİYORSUN KUSURA BAKMADA 15 YASINDAKİ BİR COCUGA EGİTİMİ HAKEM DEGİL İLK ÖNCE AİLE VE SONRA TAKIMIN HOCASI VERİR HAKEM SADECE KURALLARI UYGULAR OLDUDA ORADA KAVGA CIKTI HADİ BAKALIM NASIL CIKACAKSIN İŞİN İÇİNDEN OYUNCULAR BİRBİRİNE GİRECEK TÜRBÜNDEKİ AİLE'LER BİRBİRİNE GİRECEK EE ONDAN SONRA VAY ARKADAS HAKEM HATALI BOS VERİN ARTIK YAA SEN TARAFTARINI TÜRBÜNDE TUT İLK ÖNCE'DE ONDAN SONRA KONUŞ BENCE HERKES YERİNİ BİLECEK ARKADAS TARAFTARSAN TÜRBÜNDE HOCAYSAN KULÜBEDE OYUNCUYASN SAHADA DURACAKSIN ONDAN SONRA KONUŞUN SEN SAHAYA ATLA EE HOCA HAKEM HER KARARINA İHTİRAZ ETSİN OYUNCUDA HOCAN YÜZ BULSUN HAKEME SALDIRSIN ONDAN SONRA HAKEM HATLI DEGİLMİ BIRAKIN ARKADAS YAA HOCAYA SORSAN BENİM OYUNCUM HAKLI HEP ÖLE OLUR ZATEN SANA SORSAK ALİ BEY 15 YASINDAKİ COCUK HAKLI HAKEM HATALI

TARAFSIZ dedi ki...

DAHA ÖNCE FERİKÖYÜN SEYİRCİSİ İÇİNDE MAÇ SEYRETMİŞ BİRİ OLARAK FERİKÖYÜN SPOR KULÜBÜ OLDUĞUNDAN BİLE ŞÜPHE EDERİM,BİR ARKADAŞIMIN RİCASI İLE GİTTİĞİM MAÇTA SEYİRCİ TERÖRÜNDEN BAŞKA BİŞİ SEYRETMEDİM. RAKİBİNE SON DERECE SAYGISIZ,NE PAHASINA OLURSA OLSUN MAÇI KAZANMAYAHER ŞART VE SAYGISIZLIĞI BEİS GÖREN BİR TARAFTAR ZÜMRESİ....BULUNDUĞUMUZ BÖLÜMDE SÜREKLİ İÇKİ İÇEN,BİRBİRLERİNE BİLE YÜZ KIZARTICI KÜFÜRLERLE HİTAP EDEN,RAKİP KULÜBEYE ORTADA HİÇ BİR GERGİNLİK YOKKEN BİLE HAKARETLER EDİP ELLERİNDE NE VARSA ACIMASIZCA, HEDEF GÖZETEREK FIRLATAN Bİ SEYİRCİ, ÇOCUKLARIN MAÇINDA SAHAYA GİRİP SONRADA UCUZ BAHANELERE SIĞINMASI HİÇ GARİP GELMEDİ BANA....

salman dedi ki...

seyirci arkadaşım güzel yazmışsın peki maçın hakeminin neden bu kadar taraflı yönetiğini ofsayttan golü verdiğini biliyormusun maçın hakemi ile çamlıca hocası sınıf arkadaşı olay baştan belli.

salman dedi ki...

bu maçı bende seyrettim feriköyün hakkı yendi 15 yaşında çocuklar hocalar emek vermişler bu kadar kolay hükmen yenilgi olmaz

ali atay dedi ki...

tarafsız arkadaş ben BÜTÜN ALT YAPI MAÇLARINA GİDERİM VE AMİGOLUK YAPARIM FAKAT SEN doğru söylemiyorsun ÇÜNKÜ BİZ VELİYİZ VE BİZİM ÇOCUKLAR BİRAZ AGRESİFLEŞTİKLERİ ZAMAN BİZ ONLARI SAKİNLEŞTİRİYORUZ NE İÇKİSİNDE BAHSEDİYORSUN TERBİYENİ TAKINNNN

ali atay dedi ki...

bazı konularda haklı olabilirsin FAKAT O HADDEYE GETİREN HAKEM DOGRU SÖYLÜYORSUN HERKES HADDİNİ VEDE YERİNİ BİLECEK ( BİR HAKEM NASIL OLURDA HOCAMIZA YERİNE OTUR LAN DİYEBİLİR BUNA SAHA KOMSERİDE ŞAHİT

akd dedi ki...

Ali bey, yorumlarınızda lütfen bizi sıkıntıya düşerek şekilde yazmayın.

U18'de Türkiye'nin en büyüğü Kartalspor

Türkiye U18 Futbol Şampiyonası Ankara'da sona ererken Kartalspor şampiyon oldu.