Pazar, Ocak 12, 2014

Ekşioğlu: Verdiğim en doğru karardı

TFF İstanbul İl Başkanı Yemen Ekşioğlu, Sarıyer Yenimahalle-İFA maçı, SAL 6. Grup'taki iddialar ve 1. Amatör Lig'deki ikincilerle ilgili Yerel Futbol'a özel açıklamalarda bulundu.



'Verdiğim en doğru karardı...'


Yemen Ekşioğlu, Sarıyer Yenimahalle-İFA maçının seyircisiz oynatıldığını hatırlatarak, "Yenimahalle-İstanbulspor maçında çıkan olaylarla ilgili Yenimahalle Kulübü'ne seyircisiz oynama cezası verdik. Bu benim bu sezon verdiğim en doğru karardı. O maç seyircili olsa bitmezdi. İyi ki İstanbulspor'la oynadıkları o maça gittim, oradaydım. Görüntüleri izledim, kendi başıma, resen aldım bu kapatma cezasını. Çok da iyi yapmışım. Mesela Reşitpaşa-Levent maçı normalde bu maçta önceydi. O maç seyirciliydi ve tribünleri boşaltmak sıkıntılı olacaktı, gününü değiştirdik" dedi.


Sarıyer Yenimahalle-İFA maçında ev sahibi cezalı olduğu halde stada seyirci alındığı iddialarıyla da ilgili olarak Ekşioğlu, "Öyle bir şey yok. Tribün fotoğraflarına baksınlar. Yenimahalle ve İFA'nın akredite ettiği kişiler dışında olanlar hep spor adamı. Bir takımın hocası, başka takımın başkanı... Profesyonel maçlarda da buna izin veriliyor. Kaldı ki ben gelmeden alınmış bu kişiler de" diye konuştu.


'Sizinle de beraber maç izlemedik mi?'
Fikirtepe Dumlupınarspor'un, İstanbul Süper Amatör Lig 6. Grup'ta son hafta oynana Kadırgaspor-Esen Bayburtspor maçının incelenmesiyle ilgili TFF'ya başvurusuyla ilgili olarak da Ekşioğlu şöyle konuştu: "Henüz bana gelmiş bir başvuru yok. Kendileri İstinye'e TFF Genel Merkezi'ne başvurmuş. Bu işin bir prosedürü vardır. Kulüpler itiraz eder biz araştırmamızı yaparız. Daha benim önüme belge gelmemiş, Fikirtepe Dumlupınar Kulübü'nün yaptığı açıklama ve suçlamaları doğru bulmuyorum. Başkan Yardımcıları Hüseyin Gediz, Kadırgaspor Başkanı Cemalettin İnanç'la birlikte maç seyrettiğimiz söylüyor. Evet, izledim. Peki kendileri bir gün önce benim yanımdaydı, onunla da maç izledik, bunu neden söylemiyor? Kamuoyunu yanlış yönlendirmeye kalkmasınlar" dedi.


'Ali Düşmez'i rahat bırakın'
Kulüplerin, İASKF Genel Başkanı Ali Düşmez ve Sarıyer kulüpleri arasında bağlantı kurmaktan vazgeçmesi gerektiğinin de altını çizen Ekşioğlu, "Sayın Ali Düşmez'in bu işlerden haberi olmaz. Kendisine her şeyi dersiniz ama 'Şu takımı kolla' diyemezsiniz. Ben Yenimahalle ve Reşitpaşa'ya resen ceza veriyorum. Ali Düşmez onları kollasa böyle mi olur? Aynı mantıkla benim de Fikirtepe Dumlupınarspor'u savunmam lazım, bana yakın bir kulüp" diye konuştu.


'Bana kalsa Süper Amatör'ü 4 grup yaparım'
Bazı 1. Amatör Lig grup ikincilerinin kendisiyle görüştüğünü ve doğrudan Süper Amatör'e çıkmak istediğini belirten Ekşioğlu, "Böyle bir şey mümkün değil, ben statüyü sezon başında açıkladım. Benim sorunum ikinciler değil, üçüncüler. Ben ikincileri direkt aldım diyelim, üçüncüler bana demez mi 'Ben iddiam kalmadı diye takımı dağıttım' diye... İkincilere zaten hak tanımışız, yarısı çıkacak. Ben elimden gelse Süper Amatör Lig'i dört grupla oynatırım çünkü kalite düşüyor. Düşünün sezon başında 6 takım çekiliyor. Böyle olmaz" ifadelerini kullandı.


 


 


HABER: EFKAN BUCAK

22 yorum:

Umut dedi ki...

Yemen bey ifa istanbul macına gıtmenizi temenli ediyoruz ve cook kaliteli bi super lig hahemi

Mehti dedi ki...

İnsan herzaman doğruyu söylemeli. Allah için Yemen Ekşioğlu tribündekiler taraftar değilmiydi?kendinizde bizzat stadda idiniz. İfasporlu yöneticilere başarı dilemek bir yana selam vermediniz Ekşioğlu. Vicdanınız rahatsa bi sorun yok. Ifaspor org da tribün fotolarına bakın aradaki farkı anlayın. Insanda biraz da olsa vicdan olur Yemen başkan. Polis ve senin görevlin en fazla on kişi girebilir dedi trübüne. Sarıyer'in trübün lideri ifa başkanının yanına stada gelerek bir şeyler söylemiş. Ne işi var trübün liderinin stadda. Ali düşmez ve ekşioğlu istedi diye Sarıyer yenimahalle şampiyon olamayacak ifaspor şampiyon olamazsa kardeşi İstanbul şampiyon olacak inşallah. Tabi iki takımında puanını silme cesaretini gösteremezsiniz herhalde.

taraftar dedi ki...

Sizden ricam 2.amatör liginde yine 3 takım cıksın.İnanın kalite cok daha artıyor

Devriye dedi ki...

Yemen Ekşioğlu ifanın macını anca internet üzerinden canlı yayınla seyreder bu saatten sonra.

ahmet dedi ki...

sizin tribün lideri dediginiz kimse yoktu tribünde. genç olarak gördüklerinizin hepsi kadro dışı futbolcular ve hepsinin lisansları kontrol edilerek tribüne alındı. zaten stad çalışanları ve polisler kalabalık gösteriyor tribünü. onun dısındakiler ise belediye başkan yardımcısından tutun, özel kaleme kadar olan sporseverlerdir. sen belediye başkan yardımcısını stada mı almayacaksın? bu tarz insanlar kontenjan dışında kalan özel misafirlerdir. yeni mahalle girilmesi gerekilen kontenjanda tribüne girmiştir. herşeyi geçtim o kadar kamera fotoğraf makinasının olduğu yerde açıklaması yapılamayacak bu olaya müsade eder mi tff il başkanı? ifa sadece boş yapıyosun. biraz adamlık yapın da olaylardan uzak kalın kazananı tebrik edin. biz halkalıda yaşadıklarımızdan sonra bile sakin davranmasını bilecek kadar erdemli insanlarız, cahil değiliz.

Muhammmet dedi ki...

Yemen başkan iyi hoş konuşmuşsun ama içi boş konuşmuşsun. Siyasetinin gözünü seveyim her yerde cemaatlik yapıyosun ali bey ile birlikte samanyolu tv'de görürüz artık sizi.. Bu sefer bakalım ifa maçlarına yine il dışından özel hakem getirtip önüne geçmeyi deneyecek ve utanmadan ifaspor yemeğine katılıp binlerce kişiye benim 1.takımım beşiktaş 2.takımım ifa diyecek misin ? Maça girenler benden önce girmiş ne yapayım gibisine getiriyorsunda sen bulunduğun konumun farkında değilsin yada maşasın tff ist il başkanısın önceden giren beni ilgilendirmez diyemez aksine gelip güvenliğe siz böyle mi kural uyguluyorsunuz ya ben gelmeseydim ne olacaktı diye sormanız gerekir.

emre dedi ki...

yemen bey açıkca yalan söylüyorsunuz maç internet üzerinden canlı izlendi edilen küfürlerin haddi hesabı yok resimler var yeter artık İFA Sporla uğraşmayın kaç maç daha saha kapatma cezası vereceksiniz yeter artık

hafta sonu istanbulsporu sahada yeneriz biz yeterki masa başı oyunları dönmesin adalet herkese eşit şekilde adalet

emre dedi ki...

Yemen Ekşioğlu, Sarıyer Yenimahalle-İFA maçının seyircisiz oynatıldığını hatırlatarak, “Yenimahalle-İstanbulspor maçında çıkan olaylarla ilgili Yenimahalle Kulübü’ne seyircisiz oynama cezası verdik. Bu benim bu sezon verdiğim en doğru karardı.

İFA Spora verdiğiniz saha kapatma cezaları 2.hafta bağcılar 21.hafta beykoz 23.hafta osmaniye istiklal maçları. yukarda da kendiniz söylediniz bu sezon için verdiğim en doğru karar demek ki bu zamana kadar bu sezon içinde verdiğiniz çoğu karar tartışmalı yapamıyorsanız bu işi istifa edin İFA Sporun hakkı gasp ediliyor açıkca bunu görmemek için kör olmaya gerek yok bu üç maçta İFA Spor 4 puan kaybetti yazıklar olsun bu hafta sonu istanbulspor maçı İFA Sporun sahasında oynanmalı yeter artık

Adem dedi ki...

yemen bey bırakın bu işleri biz sizi abimiz olarak görüyorduk ama biz bize yapılan iyiliğide kötülüğüde unutmayız bu böyle biline. Sarıyer yenimahale sen İFA Sporu gerçekten tanımamışsın elbet play offlarda tanıyacaksın !!!

hakan dedi ki...

yiy€n ekşioglu ! İFASPOR büyük camiadır en güzel şekilde herkese haddini bildirecektir merak etmeyin bu hafta istanbulsporu yenip şampiyonluk şarkıları söyleyecegiz. ama playoflarda en güzel şekilde sarıyerliler ifaa edilecektir. bunu herkes böyle bilsin

Barış dedi ki...

Ahmet yalan konuşma bağıran 50 kişilik gurup vardı oturanlar neyse baskandir belki peki Belediye Başkanı olsun veya yemen Ekşioğlu olsun ayıptır diyemedi mi yazıklar olsun yemen Ekşioğlu na ve o küfürler e göz yumanlara

Barış dedi ki...

Yemen Ekşioğlu halkalı ya maç izlemeye mi güldürmeyin beni en fazla internet den izler tabi internet paketi varsa :)

yuksel AYAZ dedi ki...

Bende baskana katılırımı süper 4 gurup olması çok faydalı olur

amatörce dedi ki...

ifalı arkadaşlarım bu macı unutun artık trubunculukde kufur de var kavgada var ama bu kadar uzatmaya gerek yok bız maca seyırcımızı beklenıldıgı uzere seyırcısız oldugu ve olay cıkmaması ıcın goturmedık yonetım kurulumuz gelmek ısteyen en az 300 taraftarımıza engel oldu bence dogrusunu da yaptı burdakı tek sorun yenı nahallelı bı grubun protokol trubununden ve karsı tel orgu tarafından sahaya olan baskısı ve agza alınmıycak ana bacılı kufurler bız bu baskıya ragmen 6-7 tane pozısyonun bırını gol yapsaydık bugun bunları konusmuyoduk ılk gunde dedım ne Yemen eksıogluna kızın nede yenı mahalleye yemen baskan olay olmaması ıcın macı seyrıcısız yaparak dogru olanı yapmıstır bızım seyrıcımız o maca gelse cıkacak olayları herkez az cok tahmın eder ama sunuda solıyım yemen baskan ınsıyatıf kullanarak protokoldekı yonetıcı ve lısanslı kadroya gıremeyen oyuncular harıc herkezı cıkarttırmalıydı bunada goz yumduysa ve ya kendınce bı nedenı varsa yapıcak bıse yok olan oldu bu hafta ıstanbulla bı fınal macımız var cıkalım dostca oynayalım ıyı olan hakeden playofa cıksın hakkımızı tabıkı koruyalım ama baskalarının da hakkını gasp etmeyerek ki bu bızım davamıza felsefemıze ters duser bız butun konsantremızı hafta sonu oynanıcak maca verelım burdanda istanbulsporlu dostlara solıyorum cıddı anlamda ıkı dost kulubuz gelırsınız oynarsınız topunuzu sahada kazanan bu ıpı gogusler sizinle hıc bır munakasamız olmaz ifayı bılen bılır yanlısı olana eywallahı olmaz dostuna dosttur ıfalı arkadaslarıma rıca edıyorum yenı mahalle macıyla ılgılı daha fazla konusmanın bıze ve takımımıza faydası yok ınsallah cıkarsak playofda bı rovans macı oynarız artık tum energınızı hafta sonu takımınızı desteklemeye verın ınsallah kazanan bız oluruz..

yenimahalle dedi ki...

Ifa'li arkadaslarin yaptigi yorumlar hakikaten cok komik. Ilk macta bize yapilanlari ne cabuk unuttunuz? Sizin o macta yaptiklariniza bakarak bu macta sizlere haketmediginiz kadar iyi davranildi. Bizim genel bir tribunumuz yok. Hal boyle olunca da bir tribun liderimiz de yok. 3-5 kisi tribundeydi diye aglayacaginiza ; size karsi 70 dk 10 kisi oynayip da kazanan Yenimahalle'yi tebrik edin. Bu kadar arsiz olmayin. Bos isleri birakip istanbul macini dusunun :)

sariyerli dedi ki...

Amatorce, helal olsun bizim bekledigimiz de bu zaten. Bizde de sizde de ortaligi ateslendirecek insanlar mevcut onlarin gaziyla ortaligi geriyoruz haberimiz yok. Ama sunu bilin lisansli futbolcu ve yoneticiler disinda spor adamlari vardibyeni mahalleyle alakasi olmayan bir nevi seref tribunu tarzi insanlar vardi. Polisler ve cayirbasi stadi gorevlileri kalabalik gosteriyor tribunu ama oyle degil aslinda bunu bilin.

IFA li dedi ki...

Yemen baskan ifaya bu zamana kadar iyi gorundun cunku sende biliyosunki bu camianin icinde bu camia icin canini verecek insan sayisi cok fazla bu zamana kadar yalakalik yaptin ama artik maske dustu kel gorundu eger adam gibi adamsan eger ifanin onune engel cikarmaktan vazgec eger adelet diyecegim ama o sende yok eger omrunde bir kez dogru bi is yapmak istiyorsan bu hafta uyduruktan bi bahaneyle ifaya ceza verip sahasini kapatma ama sunuda bil maci tuzlayada versen bursayada versen cumayada versen bu buyuk camianin insanlari o maca gelir ilk tepkisini sana koyar artik ifayla ugrasma gelme tesislere icme cayimizi kandirma kahraman abimizi git kendine baska takim bul.sunuda unutmaki aksam namazida 3 rekattir.sen ifaspor baskanina namazin kac rekat oldugunu ogretemezsin ama bu camia sana 3 rekat aksam namazi kilmayida ogretir tasalanma yemen bey

Ali dedi ki...

Öncelikle burdan ifaspor ve yenimahalle camialarına sesleniyorum bırakın siz bize boyle yaptınız şoyle yaptınız hedefinize odaklanın ikişer maçınız kaldı kazanın play ofta seyir zevki güzel bir futbol sergileyin biz futbol severlere bu tür tribun olayları hemen hemen her stadda oluyor inşallah semtimin takımı olan ifaspor spor play ofa kalır onursal başkanımızın dedigi gibi rakiplerimiz düşmanımız deyil varlık sebebimizdir tüm amator spor kuluplerimize başarılar

İfalı dedi ki...

Sarıyerli maçta istisnalar hariç futbolçularınızı tebrik ediyoruz. Yendiler lideri bravo. Bsşkanınız on numara adam. İnanın öfkemiz yenilgiye değil. Koro halinde küfür ve kaptanımıza edilen küfürler. Ama hesap günü yakındır.

ahmet dedi ki...

Sariyere istanbul macindan dolayi seyircisiz cezasi verdini kendin soyluyosun peki olaya karisan fotograftaki futbolculari niye ceza almadi onuda aciklarmisin bi zahmet komik olmayin lutfen cezaymis iyk gitmismis :)) gercekten komiksiniz

metin dedi ki...

öncelikle y.mahalleyi tebrik ederim. ancak maçı seyirsiz deyip İFA'lı yöneticileri polis nezaretinde vatandaşlık numarası kontrol edilerek on kişinin stada alınması!! doğru karar. aynı şekilde y.mahalle yöneticilerinin kontrol edilip sayıları elli altmışı bulmasının adını ne koymak gerek.yemen bey gelir y.mahelleli tarafta kendine yer bulur!her kulüp yöneticilerine eşit mesafede durması gereken yemen bey İFA'lı yöneticileri görmezden gelir.Gözleri önünde doksan dakika boyunca koro halinde küfür yedik. Durumu Yemen beye ilettiğimizde aldığımız cevap sabah namazı iki rekattır! diyor. Yemen bey Allaha'a şükür bütün namaz vakitlerini biliriz! ADALETTTT ADALETTT.

IFAM dedi ki...

Bu saatten sonra soylenecek laf yok yemen bey allah askina gel hafta sonu ifa istanbul macina tarafsiz olarak izle maci ifaya karsi yapilan haksizliklari gor ifaspor taraftari sana cok kizgin cunku ifa spor taraftari seni abisi olarak goruyor araya daha fazla mesafe koyma bu taraftar gelen misafirini basinin ustunde tasir bu adaletsizlige bi son ver artik ALLAH ASKINA

BAL 1. Grup 3 Mayıs 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...