Pazartesi, Ocak 13, 2014

Düzcespor zor da olsa kazandı

Düzce Süper Amatör Lig'de ilk yarının son haftasında Düzce Belediyespor'la karşılaşan lider Düzcespor rakibi karşısında aradığı golü 89. dakikada, ikinci yarıda oyuna giren Hüseyin'in ayağından buldu ve maçı 1-0 kazandı.



İlk 45 dakikada tel tel dökülen Düzcespor karşısında mükemmel bir futbol sergileyen Düzce Belediyesporda genç oyuncular Yunus ve Mustafa oynadıkları futbolla maçı izleyenlerden alkış aldılar.


Nurettin Zafer Stadı'nda oynanan karşılaşmada Düzcespor genç oyunculardan kurulu ve pres yapan rakibi Düzce Belediyespor karsısında beklenen futboldan uzaktı. Kırmızı-Lacivertliler Düzce Belediyespor karsısında 90 dakika boyunca sadece 3 gol pozizyonuna girebildi. Düzce Belediyespor diri futbolu ile alkış aldı.


Karşılaşmaya taraftarlar büyük ilgi gösterdi. Nurettin Zafer Stadı'nın tribünleri tamamen doluydu Maç öncesinde Düzcespor tribün lideri Ümit Keleş önceki maçlarda olduğu gibi her iki takım kaptanına birer çiçek verdi. Her iki takım da maç öncesinde birbirlerinin kulübelerine giderek başarılar diledi. Karşılaşmanın tamamı centilmence geçti. Düzce Belediyespor özellikle 2. yarıda dahi iyi futbol ortaya koydu. Düzcespor’un gol umutlarından Tarık Aris rakibi ile çarpıştı ve hastaneye kaldırıldı.


00duzStat: Nurettin Zafer
Hakemler: Emrah Ünal, Bilal Yılmaz, Gökhan Coşar
Düzcespor: Samet, Yücel, Emre, Ahmet Sezgin, Serkan, Hakan, Soydan, Bahadır (dk.69 Hüseyin Arslan), Celal (dk.80 Canberk), Tarık Aris ( dk.40 Emrah), Bünyamin
Düzce Belediyespor: Sait, Eyüp, Sercan, Fatih, Mustafa, Yunus, Yasin (dk.74 Enes), Doğancan, Emre ( dk.55 Kasım), Sudan
Gol: dk.89 Hüseyin Arslan


HABER: İBRAHİM TUZCU

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 3 Mayıs 2024 Cuma Sonuçları

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...