Salı, Ocak 21, 2014

Cüneyt Çakır’ı Brezilya’ya U17 maçı ile uğurluyoruz

Brezilya'da düzenlenecek olan FIFA Dünya Kupası  2014'te düdük çalacak Hakem Cüneyt Çakır ile Yardımcı Hakemleri Bahattin Duran ve Tarık Ongun'u U17 maçı ile uğurluyoruz.



cuneyt_cakir_rusya
TFF İstanbul İl Başkanı Yemen Ekşioğlu Yerel Futbol’a yaptığı açıklamada, 29 Ocak 2014 çarşamba günü saat 13.30’da Selimiye Stadında oynanacak olan Zeytinburnu-Damlaspor U17 Türkiye Şampiyonası İstanbul Eleme maçında Cüneyt Çakır, Bahattin Duran ve Tarık Ongun'un görev yapacağını açıkladı.


 


"Doğan Babacan'ın ardından 40 yıl sonra Cüneyt Çakır ve ekibi çok önemli bir başarıya imza attı. Çok gururlandık. Çakır ve ekibini ve bu başarıda emeği olanlara teşekkür ediyorum diyen Yemen Ekşioğlu, Merkez Hakem Kurulu Başkanı Zekeriya Alp ile MHK Üyelerinin de Selimiye Stadında maçı izleyeceklerini, FİFA Dünya Kupasında maç yöneten ilk Türk Hakem olan Doğan Babacan'ın da bu maça davet edildiğini hatırlatıp, “Tüm Amatörler takımlarımızı, Başkanlarını, Teknik Direktörlerini, futbolcularını ve Hakemlerimizi de bu güzel günde yanımızda görmek istiyoruz” şeklinde konuştu.


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

1 yorum:

suat üzümcü dedi ki...

mac modefen ıle damlaspor sayın alı kemal hocam istanbul sampıyonası macı salı gunu selımıyede***butun amatör camıa orda olacak**

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.