Pazar, Ocak 05, 2014

CFS Bağcılar Süper Amatör'e veda etti

[gallery link="file" columns="6" ids="103135,103136,103137,103138,103139,103140"]

İstanbul Süper Amatör Lig 6. Grup'ta CFS Bağcılarspor, son maçında Ramispor'a 3-2 mağlup oldu. İkinci yarıda hükmen 2 galibiyet dışında hiç maç kazanamayan Bağcılar temsilcisi küme düştü.



Mahmutbey Stadı'ndaki maçta CFS galip gelip, Hadımköyspor'un yenilmesini bekleyecekti. Lakin Hadımköyspor Şile Yıldızspor'a yenilse de CFS eline geçen fırsatı değerlendiremedi. Konuk Ramispor 10 ve 15. dakikalarda Onur'un golleriyle 2-0 öne geçti. CFS Tolga'nın 31. dakikada penaltıdan attığı golle umutlansa da devre bitmeden Şükrü konuk ekip adına durumu 3-1 yaptı. İkinci yarıya CFS iyi başladı ve 47'de Emrah'la durumu 3-2'ye getirdi. Mavi-Beyazlılar bu golle umutlansa da kalan 43 dakika boyunca başka gol bulamadı ve Süper Amatör Lig'e üçüncü sezonunda veda etti.


Bağcılar Galatasaray Futbol Okulu'na bağlı olarak kurulan ve altyapı kategorilerindeki başarılarıyla İstanbul futboluna damga vuran CFS son iki sezonda A takım seviyesinde de kendini göstermiş ve Yükselme Grubu'na katılmayı hep son haftalarda kaçırmıştı. Bu sezon gençlerle mücadele eden Mavi-Beyazlılar, ligin ikinci yarısında yalnızca 7 puan alabildi. 6 puan, ligden çekilen Alucra Doluderespor ve Büyük Kılıçlıspor'a karşı hükmen galibiyetlerle gelirken diğer kalan tek puan Taksimspor'dan alınmıştı. Tüm bu olumsuz tabloya karşın CFS Ramispor'u yenebilse kümede kalacaktı.


Ligde son 5 haftada yenilgi yüzü görmeyen Ramispor ise sezonu dördüncü bitirdi.


HABER-FOTOĞRAF: ALPER KADEROĞLU
Not: Karşılaşmanın saha komiseri olan sayın Sezgin Piliç'e yardımlarından dolayı teşekkür ederim


 

1 yorum:

34 dedi ki...

Bu takım zaten düşmeyi haketti ama bu takım internet üzerinden asıp kesen ama icraate gelince bişey yapamayan taraftarı yüzünden neredeyse her takımla kavga eder oldu yazık...

BAL 1. Grup 3 Mayıs 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...