Cuma, Ocak 10, 2014

Çekmeköyspor’a tek devre yetti

İstanbul 1. Amatör Lig 4. Grup'ta şampiyonluğunu daha önce ilan eden Çekmeköyspor, düşme korkusunu üstünden atmak isteyen Heybeliadaspor'u ikinci yarıda bulduğu gollerle geçti.



İdealtepe Suni Çim Saha'da saat 14:00’da başlayan mücadelenin ilk bölümleri iki takımın dengede oyunu ve karşılıklı atakları ile geçti. İlerleyen dakikalarda oyunda ağırlığını hissettiren Çekmeköyspor girdiği net pozisyonları değerlendiremedi. İlk yarının kalan kısmında kullanılan bir köşe atışında maçın en net gol pozisyonunda Heybeliada forvetlerinin şutunu sağ bek Serdar çizgiden çıkardı. Çekmeköy ataklarında ise Heybeliada kalecisi başarılı kurtarışlara imza attı ve ilk yarı 0-0 eşitlikle sonuçlandı


İkinci yarıya daha önde baskılı başlayan Çekmeköyspor'un orta sahasında Abidin önderliğinde ipleri eline aldı. Dakika 50’de soldan İsmail’in pasında Ferhat boş kaleye topu yolladı ve Çekmeköyspor’u 0-1 öne geçirdi. 55'te Abidin’in ara pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Şefik kalecinin üstünden şık bir aşırtma vuruşla takımını 0-2 öne geçirdi.Dakikalar 70’i gösterirken yine Abidin’in pasıyla defansın arkasına sarkan Şefik kalecinin yanından topu ağlarla buluşturdu. (0-3)


Dakika 80’de defans arakasında İsmail topla buluştu kaleciyle karşı karşıya kaldı topu boştaki tecrübeli forvet Özkan’a çıkardı Özkan boş kaleye topu yuvarladı ve takımını 0-4 öne geçirdi. Kontra ataklar ile rakip kalede gol arayan Heybeliadalı futbolcular başarılı bir maç çıkaran stoper Cengiz ve Osman’ı geçmekte zorlandılar. Geçtikleri pozisyonlarda kaleci Rıdvan başarılı kurtarışlara imza attı. Son gol genç yetenekten. Maçın bitimine dakikalar kala Çekmeköyspor’un genç ve yetenekli sağbeki Umut kaleciden topu arka direkte sert bir vuruşla ağlara yollayarak maçın skorunu tayin etti: 0-5


Çekmeköyspor attığı 79 gol ve yediği 12 gol ile zirvede namağlup yoluna devam ediyor. Heybeliada ise Küçüksu’nun Kozyatağı’nı mağlup etmesiyle düşme potasında korkuyu biraz daha hissetmeye başladı.
Maçta Çekmeköyspor taraftar derneği üyeleri Çekmeköyspor’u yalnız bırakmadı.


Yerel Futbol Sitesi


[gallery link="file" columns="4" ids="104258,104259,104260,104256"]

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 3 Mayıs 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...