Perşembe, Ocak 16, 2014

Bu penaltı gol mü yoksa aut mu?

Halkalı Taştepespor, bugün Sultanbeyli Belediyespor'a elendiği Türkiye U15 Şampiyonası eleme maçında penaltıların tekrarı için TFF Yönetim Kurulu'na başvuracak.



Küçükçekmece temsilcisinin teknik direktörü Halil İbrahim Toy, Sultanbeyli Belediyespor'a 4-3 yenildikleri penaltı atışlarında hakemin, Sultanbeyli takımının auta giden bir penaltısını gol olarak değerlendirdiğini, itiraz etseler dahi kararın değişmediğini ifade etti. 


Taştepespor konuyla ilgili TFF'ye başvuruda bulunacak.


Söz konusu penaltı atışını izlemek için tıklayınız


HABER: EFKAN BUCAK

5 yorum:

murat dedi ki...

neresi gol bariz aut bu auttttttttttttt

ahmet dedi ki...

ıkı hakem nasıl bu na gol verır yazıklar olsun

İsmail dedi ki...

Sayın halkalı taştepe yöneticileri penaltı atışının gol olduğunu sahadaki herkes gördü. Hatta en canlı şahidi golü yiyen kaleci neden aut diye itiraz etmedi çünkü goldü. Sizin attığınız golün kaç metre ofsayt olduğunu sorarsanız söyleyeyim ama bunlar sahada kaldı ve bitti herhangi bir sonucun çıkmayacağı ve sadece kendi çocuklarınızı umutlandırıp umutlarını kırmaktan başka bişey yapmayacaksınız maç sahada kazanılır. Bravo genç sultanlar daha çok yolunuz var. :)))

ali dedi ki...

hakeme itiarz etmeme izin vermedler . benı her penaltı atısında uyarıldım cızgıden acılma dıe dıger kalecı altıpasta penaltı tutuyodu .

selim dedi ki...

boş muhabbet yapma işine bak ismail sol bekiniz 2001 dogumlu yuh artık solacıgınız enaz yırmı yasında utanmadan konusuyosun attgımız gol ofsayt mıs bir sizin gözünüz var bak bakalım videoya golmü degılmı.utanmadan yazmıssınız derece elde edecegız dıye 20 yasındakı adam oynatıyon yınede ilk turda elenır dönersınız

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...