Salı, Ocak 14, 2014

As Akyazı’da radikal kararlar

Sakarya Süper Amatör Lig ekiplerinden As Akyazıspor’da Kulüp ve Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı tarafından radikal kararlar alındı.



Yetkileri kısıtlandı
Başkan Yaşar Yazıcının ilk radikal kararı , Akyazı Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi başkanı ve eski futbolculardan Ahmet Durmuş takımın Genel Koordinatörü yapmak oldu. İkinci kararla da Antrenör Sait Okur ile yardımcısı Adnan Öztürk’ün yetkileri kısıtlandı. Her iki teknik adam sadece idman ve maçlardan sorumlu olacaklar. İlk yarıda ellerinde bulunan diğer yetkileri bu kararla alınmış oldu. Üçüncü radikal karar ise As Akyazıspor’la ilgili olarak tüm yetkiler Genel Koordinatör Ahmet Durmuş ile Genel Sekreter Ahmet Silahçıya verilmesiyle oldu.


Prim ve ceza sistemi
Sarı-Siyahlılar , uzun zamandan beri uygulanmayan prim ve ceza sistemi ligin ikinci yarısından itibaren uygulanmaya başlanacak. Bu uygulamadan ilk nasibini alan da futbolcu Ümit Dereci oldu. Dereci’ye ikinci yarının ilk idmanına mazeretsiz çıkmadığı için , yönetim kurulunun almış olduğu kararla 250 TL. ceza kesildi.


Transfer harekatı
As Akyazıspor’da bir taraftan radikal kararlar alınıp yürürlüğe sokulurken, diğer taraftan da ilk yarıda verim alamadıkları bazı oyuncularla da yollarını ayırdı. Kaptan Eyüp, Kaleci Muharrem ve Santrafor Onur takımdan gönderildi. Sarı-Siyahlı ekip buna karşılık , kaleci sorununu 1990 doğumlu ve futbola Kuzulukspor’da başlayan , ligin ilk yarısında Sakarya Kuyudibi kalesini koruyan Emre Çiçek’le yıllarca As Akyazıspor kalesini başarıyla koruyan ve Alaağaçspor’da kalecilik yapan Yaşar Kumaş’ı transfer ederek çözdü.


As Akyazı spor ayrıca Serdivanspor’dan orta saha oyuncu Samet ile , ön libero Bünyamin’le de anlaşarak kadrosuna kattı ve böylece kadrosunu güçlendirme yoluna gitti.


Karmaya 2 sporcu
Diğer bir taraftan As Akyazıspor’un U17 Genç takımında forma giyen iki oyuncusu kaleci Cihangir Özcan ile sağ beki Ali Sefa Akgün, antrenör Adem Tandoğan’ın beğenmesi ile Sakarya Amatör Karma'ya çağrıldı. As Akyazıspor U 17 takımından iki oyuncusunun amatör karmaya davet edilmesi Akyazı’da sevinçle karşılandı.


HABER: SİNAN KOLCU

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 3 Mayıs 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...