Cumartesi, Ocak 04, 2014

Arnavutköy Belediyespor transfere başladı

Son dakika bombaları ile transfer de takıma takviye güçler ilave eden BAL 9.Grup ekiplerinden Arnavutköy Belediyespor yeni transferleri ile sözleşme imzaladı.



Lacivert-yeşil-beyazlı ekibin Başkan Vekili Faruk Ceylan ve Futbol Şube Sorumlusu Murat Küçük’ün de bulunduğu törende kendilerini  Arnavutköy Belediyesporlu yapan 4 futbolcunun ismi ve bilgileri şöyledir:


unnamed 
Sinan Ergün devam ediyor
Antalya kampına güçlü kadrosu ile girmek isteyen Arnavutköy Belediyespor eski takım oyuncularından 1990 doğumlu Sinan Ergün ile sözleşme yeniledi. Halen Subaşıspor kulübü lisanslı oyuncusu olan son maça kadar beklenmesi düşünülen Sinan, Antalya kamp kadrosuna eklenerek orta sahasını güçlendirdi. Küçükköyspor altyapısında yetişen ve Tepecikspor, İncirtepe ve Subaşıspor formalarından sonra tekrar yuvaya dönerek Arnavutköy Belediyespor formasını giyeceğinden dolayı mutlu olduğunu ifade etti.


unnamed (3) 
Sağ tarafta takviye: Furkan Organ
Bir diğer flaş transfer Furkan Organ imzasıyla geldi. Başkan ÜNER’in ısrarlı takipleri sonrası kulübe kazandırılan ve sağ ve sol kanatlarda adeta uçan Furkan, K.Çekmece Özmuratsporda başladığı futbol yaşantısına Galatasaray altyapı hocalarının dikkatiyle Galatasaray a transfer oldu. Burada başarılı geçen futbol yaşantısı sonrası İstanbulspor’a, Batı Trakya’ya ve en son Arnavutköy Belediyespora transfer oldu. Halen Batı Trakyaspor futbolcusu olan Furkan son maçları oynadıktan sonra Belediyespor forması ile Bölgesel Amatör Lige merhaba diyecek.


 unnamed (2)
Metin Oğhan da kadroya dahil oldu
Arnavutköy Belediyespor kaleci Abdullah Bilal Toplu nun takımdan ayrılmasıyla boşalan kaleci koltuğuna 1992 doğumlu Metin Oğhan ile sözleşme yaparak kalesini sağlama aldı. Şu an Süper Amatör Ligde en az gol yiyen kalecilere sahip Arnavutköy Belediyespor’da kaleci forması savaşları başlayacak gibi. Metin Oğhan Gençlerbirliği altyapısında yetişerek süper lig takımlarından Kasımpaşa’ya transfer oldu. Burada aldığı eğitimle ligin gözde genç yetenekleri arasına giren Metin Gazi Mahallesi ve zara ekinli spor formaları giydikten sonra tekrar Gazi Mahallesi kulübüne döndü. Abbas yaşar hocamız ve değerli yönetim kurulunun destekleri ve yardımları ile Arnavutköy Belediyespor kulübüne kazandırıldı.


 


Tecrübeli futbolcu da kadroda
Sağ ve sol defans bölgesinde takviyeler yapan Arnavutköy Belediyespor yaptığı son transferle orta sahasını da sağlama aldı. Karadenizspor altyapısında yetişen ve futbol hayatına devam eden Erhan Börklü, Feriköy, Ayazağa, Emirdağ, Çatalca, Konya Sarayönü, Manisa Belediyespor sonrası Arnavutköy Belediyespor’a kazandırılarak Antalya kampına katıldı.


 


HABER: MURAT DEMİRCİ

8 yorum:

arnavutköylü dedi ki...

a takımda 3üncü kaleci olarak altyapıdan gelen bi kaleci var ama hala kaleci alıyolar ismail hoca bu kararı neye baglı olarak aldı bilmiyorum altyapıdan cıkarmak varken dısardan gelene bi sürü para vermek....

ayhan kaya dedi ki...

Hayırlı olsun metin allah utandırmasın.

arnavutkoy dedi ki...

Kaleci metin zarada husran gazide husran bal a transfer bu ulke hakkatten vicdansiz baska kaleci yokmu.

serdar dedi ki...

Bos muhabbet yapmayin hedefe giden takimin tecrubeli kalecisi takimdan ayriliyorsa,yerine tecrubesi olan bi kaleci alinir,sizin bahsettiginiz kaleci 4. kaleciydi ve yine 4. kaleci olur..bilip bilmeden atip tutuyorsuz

sultangazili dedi ki...

HAYIRLI OLSUN METİN KARDESİM ALLAH UTANDIRMASIN EN İYİ KALECİLERDEN BİRİSİN.

sultangazili dedi ki...

HAYIRLI OLSUN METİN KARDESİM ALLAH UTANDIRMASN EN İYİ KALECİLERDEN BİRİSİN.

BOBOŞ dedi ki...

hayırlı olsun kardeşim metin yolun açık olsun ben bir gazili olarak sen ve fatihle gurur duyuyorum inşallah daha güzel yerlere gelirsiniz arnavutköy belediye iyibir kaleci aldı burdan salamayın metinin kalitesi belidir.

.... dedi ki...

Kuştepe maçı ne olacak?

BAL 1. Grup 3 Mayıs 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...