Cuma, Ocak 24, 2014

Araklı Veteranlarda final heyecanı

Gaziosmanpaşa Sultangazi Araklılar Derneği'nin bu yıl ikincisini düzenlediği 40 yaş üstü Halı Saha Futbol Turnuvası finali bu hafta sonu Hamza Yerlikaya Spor Kompleksi’nde yapılacak.



Geçen yıla göre ilginin daha yoğun olduğu turnuvanın finali Yeşilce Köyü ile Erdöl Akaryakıt arasında gerçekleşecek. Gaziosmanpaşa Sultangazi Araklılılar Derneği’nin geleneksel hale getirdiği halı saha futbol turnuvaları, hemşeriler arasında kaynaşmayı ve birlik olma duygusunu pekiştiriyor. Dernekçilik anlamında uzun süre pasif kalan Araklılılar son yıllarda gerçekleştirdikleri organizasyonlarla isimlerinden sık sık söz ettirmeye başladı.


2013 Yılının son ayında biten Araklı Köyler Arası Futbol Turnuvasının ödülleri dernek merkezinde düzenlenen muhteşem bir gecede sahiplerini bulmuştu. 40 Yaş üstü Halı Saha Futbol Turnuvasının da finali bu hafta sonu Hamza Yerlikaya Spor Kompleksi’nde düzenlenecek.


Bu yıl 40 Yaş Üstü Halı Saha Futbol Turnuvasına katılan takımlar farklı illerden de futbolcular alarak turnuvanın içeriğine daha da anlam kattılar. Karşılaşmalar sporun anlamına uygun bir centilmenlikle devam etmiş ve finale çıkan Yeşilceköy Erdöl Akaryakıt arasında oynanırken üçüncülük maçı için Pervaneköyü Derneği ile Araklı Spor karşı karşıya gelecek.


Sahada gençlere taş çıkartacak performans gösteren takımların final maçlarının da çekişmeli geçmesi bekleniyor. Turnuvanın ödül töreni final maçı sonrası yapılacak.


Final Programı
Tarih: 26.01.2014 Pazar
Yer: Hamza Yerlikaya Spor Kompleksi (Sultangazi)
Saat 15:00 Araklı Spor-Pervane Köyü Derneği (Üçüncülük Maçı)
Saat 16:00 Yeşilce Köyü- Erdöl Akaryakıt (Final Maçı)


 Kaynak: http://www.sultangaziajans.com

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Nisan 2924 Cumartesi Programı

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona eriyor...