Cuma, Ocak 03, 2014

Altıntepsi kader maçına hazır

Altıntepsi Makelspor, yarın Topkapıspor'la oynayacağı kritik maça hazır. Maç satini bekleyen Yeşil-Beyazlılar'da tek hedef galibiyet.



Bayrampaşa temsilcisinin teknik direktörü Ferhat Karaoğlu, ligde 10 maçtır kaybetmediklerini hatırlatarak, "Topkapıspor'la çok önemli bir maça çıkacağız. Bizi için 'tamam ya da devam' niteliğinde bir maç olacak. Tüm hafta bu müsabakaya hazırlandık. Topkapıspor'u yenip, sonra da kalan 3 maçı kazanıp hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum. Bu süreçte desteğe ihtiyacımız var. Tüm Altıntepsi camiasını deplasmandaki Topkapı maçında takımlarını desteklemeye davet ediyoruz" dedi.


4. Grup'ta Topkapıspor 36 puanla ikinci, Altıntepsi Makelspor ise 34 puanla üçüncü durumda. Bu grupta Yeşilova Esnafspor 37 puanla lider ancak Küçükçekmece temsilcisinin bir maçı fazla.


Topkapıspor-Altıntepsi Makelspor maçı yarın (4 Ocak Cumartesi) saat 14.15'te Vefa Stadı'nda oynanacak.


HABER: MECİT ÇÖLLEK

5 yorum:

taraftar dedi ki...

topkapı vasat futboloynadı ilk yarı ikinici yarı son 25 dk kaleyi ablukaya aldı ama futbolcular fırsatları değerlendiremedi kaybetti

taraftar dedi ki...

topkapıspor ilk yarı kötü futbol oynadı ikinci yarı kaleyi ablukaya aldı duurmu vasat gol pozisyonları kaçırdı.Öyle büyük konuşmayın altıntepsi tebrikler

Reis. dedi ki...

Taraftar nickli şahıs Senin vasat dediğin a.tepsi gol atana kadar tek kale oyun oynanıyordu. Hakemin her fırsatta oyunu durdurup akıcı futbol oynanmasına engel oldu. Senin futbol anlayışın ne kadar geri belli. A.tepsinin ilk golü ofsayt 2. golünde 9 numaralı oyuncu topkapısporun 4 numaralı oyuncusunu ittiği halde hakem faul kararı vermedi ve gol oldu. Senin gözlerin o arada nereye bakıyordu merak konusu. Ayrıca böyle hakaret içeren bir yorumu admin ne diye paylaşıyor küfür kürsüsü mü burası ?

Efkan dedi ki...

Haklısınız gözden kaçmış, o ifadeler kaldırıldı..

Reis. dedi ki...

İlginize teşekkürler Efkan Bey.

BAL 1. Grup 3 Mayıs 2024 Cuma Sonuçları

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...