Salı, Ocak 21, 2014

Alper Şafak Taç Nişantaşı'nda

İstanbul Süper Amatör Lig 2. Grup ekiplerinden Nişantaşı FK, Teknik Direktör Mehmet Kaplan’ın raporu doğrultusunda kadrosuna takviye yaptı. Kırmızı-Lacivertliler, Tophane Tayfunspor'dan, eski profesyonel futbolcu Alper Şafak Taç’ı renklerine bağladı.



27 yaşındaki orta saha oyuncusu yeni takımıyla antrenmanlara başladı. Alper Şafak Taç Doğangüneşspor’da amatör futbola başladıktan sonra Galatasaray ve Bakırköyspor’da da amatör olarak alt yapı kategorilerinde oynadı. Zeytinburnuspor’da profesyonel olan Şafak, Zonguldakspor, Anadolu Üsküdar 1908 ve Aydınspor’da profesyonel deneyimlerin ardından Kuşadası Yıldız Fenerspor’da amatöre döndü. Daha sonra sırasıyla Söke Gençlikspor, Çekmeköyspor, Yücespor, Yeşilköyspor ve Tophane Tayfunspor'da oynadı.


Nisantaşı'nda hazırlıklara devam
Nişantaşı FK Perşembe günü Vardar'la ya tamam ya devam maçına çıkacak.Hazırlıklarını Teknik Direktör Mehmet Kaplan ve antrenörler yönetiminde sürdüren Nişantaşı FK'da hedef, zorlu maçı 3 puanla bitirmek. Şişli ekibi yaptığı takviyelerle bu kritik maça hazırlanıyor.


Yerel Futbol Sitesi

2 yorum:

Murat dedi ki...

Alper kardeşimize yeni takımında başarılar inşallah Perşembe günü vardarı yenip playofa kalırlar

ulus dedi ki...

Tophaneli dostlara selam olsun,Alper Vardar maçında sanki sezon başından beri takımda oynuyormuş gibi uyum içerisinde iyi top oynadı.90.dakikada attığımız golün ortasını da yaptı.Aynen devam Alper.

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...