Pazar, Aralık 01, 2013

Zor maçı Dudullu kazandı

İstanbul 1.Amatör Lig 13.Grup'ta Süper Amatör Lig iddiasındaki Yakacık ile Dudullu'nun karşılaşmasından, Dudullu zor da olsa üç puan çıkarttı.


 Güzel bir havada, az sayıda kalan toprak zeminlerden olan Yakacık Stadı'nda oynanan karşılaşma büyük bir mücadeleye sahne oldu. Ev sahibi takım zaman zaman hakem Oktay Biçer'e, özellikle Dudulluspor'un oyunu geç başlatmasına ilişkin itirazlarda bulundu. 


Yoğun mücadele kale önlerinde tehlikeye dönüşmedi. Karşılaşmayı izleyen yaklaşık 50 kadar seyirci az sayıda gol pozisyonu izleyebildiler.


Karşılaşmanın 24.dakikasında Ali Kemal, Yakacık kalesini karşıdan gören bir noktadan serbest vuruş kullandı. Yakacık kalecisi Hamza'nın da hatası ile top ağlara gidince konuk ekip 1-0 öne geçti. 28.dakikada Yakacık gole çok yaklaştı. Soldan kullanılan bir serbest vuruşta ceza sahasın içinde Fatih'in kafa vuruşu üst direkten sahaya döndü. İlk yarı bu sonuçla sona erdi.


İkinci yarıda Yakacık beraberlik için baskı kurarken Dudullu ise oyunu kontrol etmeye çalıştı. 70.dakikada topa elle müdahale ettiği için Dudullu orta sahasından Abdurrahman kırmızı kart ile oyun dışı kaldı. Son dakikalarda iyice yoğunlaşan Yakacık baskısı sonuç vermedi. Karşılaşmanın uzatma dakikalarında önce Yakacık'tan Fatih, ardından da Dudullu'dan Hakan kırmızı kart ile oyun dışı kaldılar. Son atakta Yakacık'tan Harun uygun durumda topu üstten dışarı atınca Dudullu 1-0 ile üç puana ulaşan taraf oldu.


Bu sonuçla Dudulluspor 25 puan ile lider Kaynarca'nın dört puan ardında ikinciliğini korudu. Haftaya yeşil beyazlılar evinlerinde Sarıgazi'yi konuk edecekler. 21 puanda kalan Yakacık ise dördüncü sırada. Kartal ekibi haftaya Yeldeğirmeni deplasmanına gidiyor.


STAD : Yakacık
HAKEMLER : Oktay Biçer,  Ferdi Karadoruk, Engin Okumuş
YAKACIKSPOR : Hamza, Ufuk, Caner, Cihan, Ümit, Ahmet, Mert, Fatih, Harun, Tarık, Cem (Yasin, Hayrullah, Suat, Emrah, Bayram, Mehmet, Burak)
TEKNİK SORUMLU : Hasan Pelitçi
DUDULLUSPOR : Serhat, Sefa, Hakan, Şahin, Ömer, Abdurrahman, Sedat, Selman, Talat, Ali Kemal, Şeyhmuz (İsmail, Janberk, Sefa, Emincan,Feyzi, Melikşah, Kerim)
TEKNİK SORUMLU : Zafer Altın


Erdem G


[gallery link="file" ids="96036,96035,96038,96037,96041,96040,96039"]

1 yorum:

amatör sahalar dedi ki...

Fedarasyon yetkilileri İnşallah bu yorumu okurlar.Bu sahaya maç veren garip insanlar topluluğu acaba bir kez olsun gelip bu sahayı gezdiler mi.Soyunma odalarında su yok, elektrik yok, yıkık dökük halde.Yahu tuvalet yok..Yağmur suları küçük bir hendek oluşturmuş sahanın ortasında.Sahanın soyunma odaları tarafında kalan kale ile karşı kale zemini arasında ölçüm yapılsa 10-15 cm fark çıkar.Saha resmen yokuş.
Maç verecek saha bulamıyoruz diyorsanız, böyle rezil sahalara vereceğiniz maçı yakın bir suni çim sahasında sabah erken saate verin.Ama yeterki o rezil sahada oynamak zorunda bırakmayın insanları.

BAL 1. Grup 3 Mayıs 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...