Pazartesi, Aralık 23, 2013

Yeni Özkartal taraftarı ile kazandı

İstanbul 1.Amatör Lig 5.Grupta düşmeyi doğrudan ilgilendiren maçta Altınyıldız'ı  9-3'ün rövanşında konuk eden Karayolları Yeni Özkartal, 1.dakikada mağlup duruma düştüğü maçı 2-1 kazanırken, taraftarı takımını yalnız bırakmadı.



Karayolları Yeni Özkartal Stadında oynanan ve Erhan Sargın, Medeni Ay, Doğan Kurt Hakem triosunun görev aldığı maçın henüz 30.saniyesinde konuk Altınyıldız, Hakkı Esen'in 35 metreden attığı golle 1-0 öne geçmesine rağmen, Karayolları Yeni Özkartal, Ömer Yılmaz ve Orhan Anık'ın golleriyle rakibini 2-1 mağlup etmeyi başardı. Bu sonuçla Karayolları Yeni Özkartal 12 puana yükselirken, Altınyıldız 13 puanda kaldı.


Kritik maç öncesinde takımını desteklemek için maça akın eden Karayolları Yeni Özkartal taraftarına komşu takımı Gazi Mahallesinin Karambol adlı taraftar grubu da destek verince maçta tribün şov yaşandı. Ev sahibi ekibin futbolcuları da bu atmosferden olumlu yönde etkilendiler ve iyi bir oyun ortaya koydular.


HABER: UĞUR YAZOĞLU


 

[gallery link="file" columns="4" ids="100973,100972,100971,100970,100969,100968,100967,100966,100965,100964,100963,100962,100961,100960,100959,100958,100957,100956,100955,100954,100953,100952,100951,100945,100946,100947,100948,100949,100950,100944,100943,100942,100941,100940"]

18 yorum:

haluk dedi ki...

federasyon gorevlileri bir kere su sahanın bulundugu ortama zemınıne veya soyunma odalarına gidip baktımı buralara mac verilmesini bir futbolcu olarak aklım almıyor can güvenliği 0 sizde tahmin ediyorsunuzdurki mac karayollarında..diyecek başka bişey yok her maç aynı olaylar...

sporseverler dedi ki...

Bu büyük taraftara şampiyonluk yakisir...

özkartallı dedi ki...

haluk bey bızde ıstemeyız bu zemınde oynamayı ama sahanın yapımı ıcın ızın verılmıyor bılıp bılmeden yazma .... ve bız bıze nasıl yaklasılırsa o sekılde karsılık verırız.

ERHAN dedi ki...

malum karayolları deyip geçin gidin tabi ya bu kolay olanı peki siz hiç neden ? diye sordunuzmu ? bizi size anarşist yapan sizin bize tutumunuzdur...

oguzhan oygu dedi ki...

Bayrampaşa Demirspor genel kaptanı oguzhan oygu...bize karşi yapılan suçlamalar yersizdir takımımızın arkasındayız.....
not..şirinevler özkartal maçında kırmızı kartla oyundan atılan ÖMER POYRAZ VE MUSTAFA BOZKURTUN OYNAMAMASI GEREKEN ALTINYILDIZ ÖZKARTAL MAÇINDA SAHADA OLDUĞU sizin yayınladığınız fotolarda ortaya çıkmıştır ımg-4586 nolu resimde en arkada olan arkadaş bizim oynadığımız müsabaka resmidir ve tesccillen miştir fakat altınyıldız maçında kırmızı kartlı oyuncu oynattıkları için ne olacak...Demirspor...

X-men dedi ki...

özkartal takımının taraftarı sportmen değil. oyuncularının bazılarıda bişey oldugunda taraftara sahaya girin diye işaret veriyor dövün bu takımı ana avrat küfürler ediliyor can güvenliği yok böyle bir takım 1.amatöre fazla direk 2.amatöre bu takım hiç bi şekilde böyle yaparak bir yere varamzlar kendilerini kandırıyorlar hakemlere küfür ediliyor oyunculara ucan tekmeyle giriliyor futbol oynamıyorlar eziyet resmen oyun içinde sakın berabere kalmayın kalırsak direk dalıcaz size falan demeler karaktersiz çirkin bir takım

Soner dedi ki...

6 Numaralı oyuncu Şirinevler maçında kırmızı kart görmüştür ve bu hafta cezalı olmasına rağmen başkasının lisansı adı altında sahaya ilk 11 de çıkıp kaçak oynamıştır ...

X-men dedi ki...

2 oyuncuları cezalıydı birincisi 6 numara mustafa ikincisi 9 numaralı ömer

erhan dedi ki...

xmen sen senin bi ismin yok mu bi çamur atacak san ilk önce ismini yazda çamur ağzında kalmasın... Ooo soner efendi sen kaçak kaçak buraya da mı geldin Vallahi tebrik ediyorum seni bu ne yüz böyle hem kaçak oyma hem gel burda ahkam kes doğrusu büyük cesaret valla..OYGU saçma sapan düşüncelerle yazdığın yazı bana komik geldi başkalarının gazıyla geçmişsin harekete bellkii ki ama unutma ÖZKARTAL büyük tasstir altında kalırsınIz bence kendi ayıbınızi örtmeNIN başka yollarını bulun Buna körler sağırlar inanmaz..

amatör göz dedi ki...

Ali kemal abi bu erhan denilen arkadaşın son yorumunu okuyarak mı paylaştın ne demek Anne kızlık soyisimlerini ezberlesinler
terbiyesiz adam seviyesiz ne kadar iğrenç bir yorumdur bu Allah aşkına, ERHAN EFENDİ SANA SADECE ŞU KADARINI SÖYLUYORUM BÜTÜN ANNELER MELEKTİR.

Efkan dedi ki...

'Amatör Göz' isimli kullanıcımız, hassasiyetinizde haklısınız. Gözümüzden kaçmış

dişi kartallar dedi ki...

Dişi kartallar olarak bu suçlamaları kabul etmiyoruz. Galibiyetimize gölge düşüremezsiniz ÖZKARTAL büyük taştır altında kalırsınız.

Ekrem dedi ki...

Arkadaş tutturmuşsunuz küfür ediliyor diye. Küfür edilmeyen hangi stad var? 1. Amatör'de olmasına rağmen şöyle bi taraftar kitlemiz olduğu için bizi çekememenizi anlıyorum da abartmayın be kardeşim! Hep sizin bu önyargılarınız yüzünden bu haldeyiz biz. "Bu sahada maç mı oynanır, yok can güvenliğimiz yok" vs vs. Bi Müslüman evladı da çıkıp "Ulan şu sahada top oynamayan takım kalmadı, artık çim yapılsın da bizde kurtulalım, onlar da kurtulsun" demez mi! Bizim şu sahanın yapılması için verdiğimiz çabaları bi Allah'ın kulu da görüp "Bunlar da bu sahada oynamayı istemiyor ama yapılmıyor işte" demez mi! Bu sahada maç oynatılmasın da AVM mi olsun? TOKİ mi alsın? Bu kadar insanın emekleri boşa mı gitsin? 10 sene boyunca belediyeye stad elinden alınmasın diye kira ödeyen başkanımızın çabaları boşa mı gitsin? Siz ne laftan ne sözden anlamıyorsunuz malesef. O yüzden böyle önyargılarınız olduğu sürece Özkartal'da hakettiğiniz gibi karşılanırsınız, artık ne anlarsanız.

ERHAN ANIK dedi ki...

SAYIN EFKAN BEY !!!!!! ÖNCELİKLE BU YORUMUMU YAYINLAYIN BÜTÜN UĞRAŞLARIMIZ FAIR PLAY YÖNÜNDE AMATÖR GÖZ LÜ KULLANICI BENİM ANNEM SİZİN ANNENİZ YOK BÜTÜN ANNELER MELEKTİR..BUNDA HEM FİKİRİZ BEN NAZİ ÇOCUGU DEĞİLİM AMAA BURAYA KOSKOCA BİR AMA ......HİÇ UZAKTA DEĞİL BAYRAMPAŞA 2. BAŞKANININ YAZDIĞI YAZIYI OKUDUNUZMU SİZ??? HAIR TABİKİ BİLİP BİLMEDEN KLAVYEDE ELİNİZE HANGİ HARF GELİYOSA YAZIYOSUNUZ BAK ARTAKADASIM ADAM DEMİŞKİ BU HAFTA OYNAYACAĞIMIZ ÖZKARTAL SPOR KULUBU FUTBOLCULARI TC KIMLIK NUMARALARI VE ANNE BABA İSİMLERİNİ EZBERLESİNLER DEMİŞ EFKAN BEY BU GÖZÜNÜZDEN KAÇMAMIŞTIR UMARIM ONUN O SÖYLEDİKLERİNE VERMİŞ OLDUĞUM ONLARDA ANNNE KIZLIK SOYADLARINI EZBERLESİNLER CÜMLESİNDE NE VAR ? HAKARETİ YAPAN OĞUZHAN OZGUNUN YAZISINI YEREL FUTBOL SAYFASINDAN VERMİŞ OLDUĞU RÖPÖRTAJDA OKUYABILIRSINIZ EFKAN BEY SİZE TAM ANLAMIYLA TESLİMİYET ANLAYIŞIYLA SAYGI GÖSTERİRKEN TEK TARAFLI TUTUMUNUZ BENİ CİDDİ ANLAMDA ÜZMÜŞTÜR..SAYGILARIMLA AMATÖR GÖZ LÜTFEN DEDİĞİM HABERİ OKUYUN VE ÖYEL GEÇİN ANNELER ÜZERİNDEN SİYASETİNİZE...AYIPTIR GUNAHTIR KUL HAKKIDIR..

Efkan dedi ki...

Merhaba;
En iyisi olayları başından anlatmak olacak. Oğuzhan Oygu'nun açıklamasını yayınladım. Açıklamada Erhan Anık'ın da bahsettiği 'isim ezberleme' ifadeleri kullanılmıştır. Ben de yazdım, bir süre yayında kaldı. Sonra Erhan Anık da buna bir yanıt yazdı. Sonra Amatör Göz isimli kullanıcı yorum yazdı. Baktım ki bu konu çok ciddi sıkıntılar yaratacak, tamamen iyi niyetle Oğuzhan Oygu'nun o ifadesini haberden çıkardım. Belki sorsak Oğuzhan Bey "Ben o ifademin arkasaındayım" der, çünkü ondan öyle bir talep gelmedi. Ben site sahibi olarak kendi inisiyatifimi kullanarak o cümleyi kaldırdım. Böyle olunca, Erhan Anık'ın ve Amatör Göz'ün ve de arada benim verdiğim yorumların hepsin sildim. Bence doğrusunu da yaptım, ortam boş yere böyle bir konuyla gerilsin istemedim. Ama nasıl olduğunu anlamadığım şekilde başka bir editör arkadaşımız benim çöpe kaldırdığım tüm yorumları geri getirmiş ama yazıda bahsedilen ifadeler yok. Eh bu durumda Erhan Anık haklı. Ben haksız duruma düşüyorum. İyi niyetle yaptığım bir şeydi, eğer editör arkadaşımız o silinenleri aktif etmeseydi böyle bir durumla da karşılaşmayacaktık. Taraflı olmam kesinlikle söz konusu değil Sayın Anık. Durum bundan ibaret ama dilerseniz telefonla da durumu izah edebilirim özel olarak.

ERHAN ANIK dedi ki...

Efkan bey samimiyetinize inanıyorum bir kelimenin kaos yarattığı bu ortamlarda daha dikkatli olmanız dileğiyle iyi çalışmalar diliyorum..

akd dedi ki...

İstenmeyen kutusunda duran bir iki mesajı dikkatle okuduktan sonra ben yayınladım. Daha önce okunup kaldırıldığını bilmiyordum.

özkartallı dedi ki...

olgun bey sen boyle bos bos konus bu hafta gelıyoruz. stadınızı cehenneme cevırıcezz

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...