Pazartesi, Aralık 23, 2013

Sultangazi gol oldu yağdı

Bölgesel Amatör Lig 10. Grupta mücadele eden Sultangazispor, ilk yarının son maçında Yenişehir Belediyespor’u konuk etti. İlk yarısı 0-0 biten karşılaşmayı Sultangazispor 5-0 kazandı.


Cebeci Arena Stadı’nda oynan karşılaşmayı Neslihan Muratdağı ve yardımcıları Hakkı Özkaya, İsmail Tulumbacı ve İbrahim Çubuk yönetti. Karşılaşma ev sahibi ekip Sultangazispor’un vuruşuyla başladı. Sultangazispor, zayıf rakibi karşısında maça etkili başladı. Bulduğu art arda ataklarla rakip kalede etkili olan Sultangazispor, bulduğu net gol pozisyonlarından yararlanamadı. İlk yarıda her iki ekipte gol atamayınca soyunma odalarına 0-0’lık eşitlik ile gidildi.


İkinci yarıya daha hızlı ve etkili başlayan ev sahibi ekip Sultangazispor, 52. Dakikada Mehmet’in attığı golle 1-0 öne geçti. Yediği golden sonra oyundan düşen Yenişehir Belediye Spor, golleri art arda kalesinde gördü. Mücadelenin 66. Dakikasında Ali Yıldırım’ın attığı golle farkı ikiye çıkaran ev sahibi 81. Dakikada durumu 3-0 yaptı. Sultangazispor, mücadelenin son dakikalarında Yusuf Çelik ve Yusuf Türk’ün attığı gollerle sahadan 5-0 galip ayrıldı.


HABER-FOTOĞRAF: ZEKERİYA YILMAZ
KAYNAK: www.sultangaziajans.com


 


[gallery link="file" ids="101005,101006,101007,101008"]

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Nisan 2924 Cumartesi Programı

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona eriyor...