Pazartesi, Aralık 23, 2013

Sultanbeyli Belediyespor ikinci yarıda

Bölgesel Amatör Lig 9. Grup’ta mücadele eden 10.sırada 15 puanlı  Akçakocaspor, bu hafta İstanbul deplasmanında  grubun güçlü ekibi 4.sıradaki 21 puanlı Sultanbeyli Belediyespor karşısına çıktı. Karşılaşmayı ev sahibi takım 4-0 kazandı.

Sıkıntılı günler geçiren Akçakocaspor, 2013-2014 futbol sezonunun son deplasman maçında mutlak puan bekliyordu. 1 puanın dahi altın değerinde olduğu Akçakocaspor, yine hayal kırıklığı yaşadı. Akçakocaspor ilk yarıyı 4-0'lık Sultanbeyli Belediyespor mağlubiyeti ile kapattı.  Akçakocaspor grubun güçlü takımı  Sultanbeyli Belediyespor karşısında 45 dakika dayanabildi. Takımın maç günü İstanbula hareket etmesi çok ilginçti. Ekonomik sıkıntı yaşayan Akçakocaspor müsabakaya bir gün önce gideceği yere, maç günü maça gitmesi en dikkat çekici konu idi.Bu son maçlarla ilk yarı maçları sona erdi.İkinci yarı 19.01.2014 günü başlayacaktır.

İlk yarıda iyi futbol oynayan Sultanbeyli Belediye hucum üstünlüğü eline olmasına rağmen gol bulamayınca ilk yarı berabere bitti.
İkinci yarıya oyuna iyi başlayan taraf olan Sultanbeyli Belediyespor'dan Eray, 55. dakikada attığı gol ile Akçakocaspor kaşısında takımını 1-0 öne geçirdi.  Sultanbeyli Belediyespor 80.dakikada Yasin'den, 57. ve 86. dakikalarda Bülent Çakmak'ın attığı gollerle, Akçakocaspor'u 4-0 mağlup etmiş oldu. Akçakocaspor ilk yarıyı 10 sırada 15 puanla bitirirken Sultanbeyli Belediyespor 3 .sırada 24 puanla ilk yarıyı kapattı. Akçakocaspor ikinci yarının ilk maçını İstanbul’da Kuştepespor ile karşılaşırken, Sultanbeyli Belediyespor Mudurnuspor ile sahasında
karşılaşacak.

HABER: İBRAHİM TUZCU

3 yorum:

mustafa dedi ki...

Sultanbeyli cok iyi bir takim cok kaliteli oyunculari var bulent cakmak kaleci volkan hele yasin çok kalite nasil buralarda her hafta seyrediyorum ya atiyor ya attiriyor prof takimlar bu cocuğu görmüyorlarmı.

tarafsiz dedi ki...

sultanbeyli belediye spor bulundugu yeri hak etmiyor her mac sahada rakip takimi eziyor gecen hafta eskiaehir deplasmaninda cok farkli alicamiz macta zeminin azizligine ugradik bence bolgesel ligdeki takimlarin arasinda en iyi takin sultanbeyli belediye spor kadrosu cok kaliteli bulent cakmak yasin sakaloglu sabur eser sertac ergen gibi cok tehlikeli oyunculari var hocasi cok kaliteli bu takim bu sene 3 lige cikar ic saha avantaji var armavutkoy kustepe beykoy demir sporla kendi evinde oynicak taraftarinin destegiyle ic sahada kolay kolay puan kaybedecegini dusunmuyorum bi parantesde taraftara acmak istiyorum gercekden cok.muazz.bi taraftari var bu hafta akcakocayi trubunlere cagirip alkisladilar ve hosgeldiniz dediler sadece akcakocayi deil bu sene oynadiklari butun takimlara ayni seyleri yapiyolar deplasmanda bile evsahibi takimi cagirip.alkisliyolar trubunlerinde kufur yok kufuru bitirmisler sonuc ne olursa olsun yinede ne rakip takima nede hakeme kufur etmiyolar SULTANBEYLİ BELEDİYE SPOR TARAFTARİNA BU DAVRANİSLARİ İCİN T.EDİYORUM VE BUTUN TARAFTARLARA ORNEK OLMASİNİ DİKİYORUM..

CÜNEYT IŞIKLI dedi ki...

biz sultanbeyli taraftarı olarak her macımızda rakıp takımı trbunu kendı evımızde en ıyı şekilde agırlıyacagımızdan kımsenın supesi olmasın BİZ SULTANBEYLILİYİZ... 2 yarıda da takımımızın son duduge kadar arkasında olacagımızı ifade ederizz SAYIN BAŞKANIMIZ DURSUN ALİ KABA VE HOCALARIMIZA TARAFTAR OLARAK GÜVENİMİZ SONSUZDUR SULTANBEYLİ BELEDİYE SPORU BU SENE 3 LİGE TASIYACAKLARINDAN HIC BIR TARAFTARIMIZIN SUPESI YOKTURR... bizde sultanbeyli 1986 GENÇLİK TARAFTAR GRUBU OLARAK CİHAN AYGÜN KARDESİMİZİN LİDERLİGİNDE SEMT AŞKI DİYE BAGIRMAK İÇİN 75 DE DEPLASMANDA YERIMIZI ALACAGIMIZI BURDAN DUYURMAK İSTERİM OSENE BU SENE SULTANBEYLİM 3 LİGEEEEEEEEEE

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.