Salı, Aralık 24, 2013

Silivrispor toplandı

Lige verilen 35 günlük aradan sonra oyuncularına 4 gün izin Silivrispor’da izinlerin bitmesi ile birlikte takım toplanıp ilk idmanında buluşuyor.



Ligin son maçında Kahramanmaraş Belediyespor ile 1-1 berabere kalan TFF 3.Lig ekiplerinden Silivrispor’da ligin devre arasında verilen iznin ardından ilk yönetim toplantısı önceki gün yapıldı. Silivrispor Kulüp Başkanı İhsan Atun, Muhasip Recep Karaköy, Silivrispor İdari Menajeri Özgür Kurt, Teknik Direktör Erdal İşkar ve kaleci hocası Yusuf Çubukçu ile birlikte ikinci yarının planlamasını yapan Silivrispor’da ikinci yarı hedef en az 30 puan daha toplayarak Play-Off’ların garantilenmesi oldu.


 


“İkinci yarı daha güzel olacaktır”
Yaklaşık 3 saat süren toplantının ardından kısa bir açıklamada bulunan Silivrispor Teknik Direktörü Erdal İşkar; “Ligin ikinci yarısında hedeflerimizi tutturabilmek için çalışacağız. İlk yarıda bir takım uyum sorunları çektik. Bundan dolayı bir takım sorunlar yaşadık ve puan kayıplarımız oldu. İkinci yarı işimiz daha kolay olacaktır. Fakat bizim gibi diğer rakiplerimizde işi sıkı tutacaklardır. Birçok takım kadrolarına takviyeler yaptı. Bizde nokta transfer yapıp kampa bu şekilde gideceğiz. İkinci yarı daha zevkli ve güzel mücadeleler bizi bekleyecektir” dedi.


 


HABER: ENGİN AKIN

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.