Perşembe, Aralık 26, 2013

Seyrantepe Ofspor grubu şampiyon tamamladı

 İstanbul U-17 ligi 18. Grubun gizli lideri Seyrantepe Of, erteleme maçında grubun güçlü takımlarından Kağıthane Çağlayanspor'u Seyrantepe Stadında misafir etti. Mücadeleyi 4-0 kazanan ev sahibi Seyrantepe Of, Ayazağaspor'un önünde 39 puanla şampiyonluğunu ilan etti.
Serhat Ateş, Ahmet Küçükusta ve Uygar Aytaç hakem triosunun yönettiği ve şampiyonun belirleneceği mücadelenin ilk yarısında karşılıklı ataklarda iki takımda gol sevinci yaşayamadı.

Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 bitmesine rağmen pozisyon üreten ve net pozisyonları değerlendiremeyen ev sahibi Seyrantepe Ofspor'du. İkinci yarıya hızlı başlayan Bordo Mavililer 55. dakikada Oğuz'un yerine giren Kubilay soldan aldığı topu ceza alanına taşıyarak arka direkte Resul'u topla buluşturdu ve Resul güzel bir vuruşla kalecinin solundan topu ağlarla buluşturdu 1-0. Golden sonra rahatlayan  Ayhan Aktaş'ın talebeleri baskısını iyiden iyiye hissettirince 63.dakikadaKubilay’ın pasını iyi değerlendiren Batuhan'la durumu 2-0 yaptı. Bu golden sonra oyunda üstünlüğünü kabul ettiren asist kralı Kubilay bir kez daha soldan taşıdığı topu 68.dakikada Burak'ın önüne bıraktı, Burak ceza alanı dışında sert bir vuruşla topu 90'dan filelere buluşturdu 3-0. 75.dakikada Resul'ün yerine giren Oğuzhan Ermiş, uzaktan sert şutu üst direkten geri döndü topu iyi takip eden Hacı, ligin son golünü ve maçın skorunu tescilleyen golü attı 4-0. Maç sonu şampiyonluğunu kutlayan Seyrantepe Ofspor'un sevinci güzel görüntülerin çıkmasına sebep oldu.

Maç sonu görüşlerini bildiren Şampiyon takımın Teknik Direktörü Ayhan Aktaş, ''Görev yaptığım 4 yıla yakın zamandır hiç bir zaman maddi manevi desteğini esirgemeyen Sayın Başkanımız Hasan Cevahiroğlu'na, mağlubiyette galibiyette her zaman arkamızda nefesini hissettiğimiz çok değerli Genel Koordinatörümüz ve Duayenimiz Ahmet Bülent Özsoy hocamıza, antrenmanlarda bir elin parmakları gibi birbirini tamamlayan unsur olan hocalarımız Yılmaz, Mustafa, Cem, Mete ve Erdem hocama, ayrıca tesisler personeline yani başarının arkasında olan herkese sonsuz teşekkürler ediyorum."dedi.


Yerel Futbol Sitesi

5 yorum:

ayazağalı dedi ki...

Şampiyonluğunuz hayırlı olsun. Gerçekten iki maçta da centilmence mücadele ettik. Ama o kağıthane çağlayan var ya.. gün gelecek ayazağaya gelecekler. hocanın ayazağa ile berabere kaldıktan sonra sağda solda seyrantepe yatıcaz ayazağayı şampiyon yapmayacağız demesi kadar iğrenç ne olabilir ? Seyrantepe maçına yedeklerle çıkmak ne demek ? Tek beklentimiz kağıthane çağlayan ile aynı gruba düşüp hocalarının ayazağaya gelmesi.

Tuncay TOKEL dedi ki...

Kendi evinde rakibine yenilip şampiyonluğu veriyorsak kendimizde suç aramalıyız. Bizim kimseden beklentimiz olmadı. İlk önce bizim kendi içimizdeki sıkıntıları halledip güçlü olmamız lazım işte o zaman karşımızda zaten kimse duramaz. S.Of takımı futbolcuları ve Ayhan hocamı tebrik ediyorum..

Tuncay Tokel
Ayazağa Spor

Ogün Koca dedi ki...

Tuncay Tokel hocayı yapmış olduğu açıklama için tebrik eder , bazı hocalarada örnek olmasını dilerim...

Ogün Koca

ayazağalı dedi ki...

Sıkıntı Seyrantepe of sporda değil. Sıkıntı Kağıthane çağlayanın yaptığı yanar dönerlik. sağda solda ayazağasporu şampiyonluktan ettik, seyrantepeye maçı vereceğiz demekle olmuyor bazı şeyler. gün gelir devran döner

Hasan Tanış dedi ki...

Ayhan Hocamı ve Futbolcu kardeşlerimi Hem Hocaları olarak Hemde Çeliktepe spor A Takımı Adına Takım kaptanı Olarak Tebrik ederim VE TÜRKİYE ŞAMPİYONASI YOLUNDA BAŞARILAR DİLERİM...

Tuncay Hocam hem kardeşim hemde Dostumdur...ADAMDIR...KALİTEDİR...

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...