Pazartesi, Aralık 23, 2013

Seyrantepe Of lige iyi başladı

İstanbul U16 Ligi 22. grubta şampiyonluk adayı takımlarından Seyrantepe Of, Seyrantepe Stadında iddialı ekiplerden Göktürk Sarayspor'u misafir etti. İlk yarısı 1-1 biten mücadelenin sonlarında üstünlüğünü rakibine kabul ettiren ev sahibi Seyrantepe Ofspor maçı 4-2 kazanıp lige iyi bir başlangıç yapmış oldu.
Canberk Hazar'ın yönettiği mücadeleye iki takımda atak oynayarak başladılar, ilerleyen dakikalarda üstünlüğünü rakibine hissettiren Kağıthane temsilcisi Seyrantepe Ofspor etkili ataklarla gol pozisyonu üretsede kontra toplarla pozisyon üreten Göktürk Sarayspor golü buldu. 25.dakikada Enis ceza sahası dışından sert bir vuruşla topu ağlara yollayarak takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi. Yediği golle beraberliği yakalamak isteyen ev sahibi ekip Mustafa, Resul ve Oğuzhan'ile yakaladığı net fırsatları değerlendiremedi. 34.dakikada Seyrantepe Of beraberliği yakaladı, Oğuzhan Ermiş uzaktan attığı gol ile takımına 1-1 lik beraberliği sağladı. İlk yarı eşitlikle geçildi.

İkinci yarıya hızlı başlayan Seyrantepe Of, Mert, Oğuzhan ve Resul ile girdiği pozisyonlarda Göktürk Saray kalecisi Kaan başarılıydı. 47.dakikada ev sahibi ekip Furkan'ın ayağından bulduğu gol ile 2-1 öne geçti. Bu gole Göktürk Sarayspor 52.dakikada İbrahim ile cevap vererek tekrar beraberliği yakaladı 2-2. Maçın son bölümlerinde üstünlüğünü rakibine kabul ettiren Seyrantepe Ofspor, oyuna ikinci yarı giren Kubilay ile iki gol daha bularak maçı 4-2 kazanmayı bildi. Bu galibiyetle lige iyi bir başlangıç yapan ev sahibi Seyrantepe Ofspor önümüzdeki hafta İkitelli deplasmanına giderken, Göktürk Sarayspor ise evinde Sarıyer F.S.M. takımını misafir edecek.

HABER-FOTOĞRAF: MURAT NAZİK
KAYNAK: www.sehriistanbul.com.tr

[gallery link="file" ids="100987,100988,100989,100990,100991"]




Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.