Pazartesi, Aralık 23, 2013

Şampiyon Altınordu

İstanbul U17 Ligi 32.Grup lideri İstanbul Altınordu, son maçında Alemdağ Stadında Çamlıcaspor'un misafiri oldu. Mücadeleyi güzel bir oyunla 5-0 kazanan İstanbul Altınordu en yakın rakibi Kartal Belediye'nin 3 puan önünde şampiyonluğunu ilan etti.


Atakan Kozik, İsmail Ercan ve Koray Ucuzal hakem triosunun yönettiği mücadeleye hızlı başlayıp gol pozisyonu arayan takım ev sahibi Çamlıcaspor'du. İlerleyen dakikalarda seyircisininde desteğini alarak maçta üstünlüğü hisettiren Kartal temsilcisi lider Altınordu, oynadığı güzel futbolla golleride sıralamaya başladı. 17.dakikada Samet'in uzun süre hafızalardan silinmeyek kadar attığı güzel aşırtma golü lider Altınordu'yu 1-0 öne geçirdi. Golün etkisi ile dahada ataklarını sıklaştıran Kırmızı Lacivertliler Samet'in adrese teslim ortasına iyi yükselen kaptan Hüseyin'in kafa şutu ile topu Çamlıcaspor ağlarına bırakınca skor 2-0 oldu. 33.dakikada Cengizhan'ın arapasını alan maçın yıldızı Samet golü atmakta zorlanmadı 3-0. İlk yarı İstanbul Altınordu'nun 3-0 üstünlüğü ile geçildi.


İkinci yarıyada hızlı başlayan Altınordu 50.dakikada Hami ve 58.dakikada Samet'in golleri maçı 5-0 kazanıp şampiyonluğunu ilan etmiş oldu.

HABER-FOTOĞRAF: MURAT NAZİK
KAYNAK: www.sehriistanbul.com.tr



Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.