Pazartesi, Aralık 23, 2013

Mudurnu 9 kişi kaldığı maçı kaybetti

Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Mudurnuspor sahasında Adapazarıspor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı 3-1 Mudurnuspor kaybederken, karşılaşmadaki iki golü penaltıdan kalesinde gördü. Mudurnuspor rakibi karşısında oyunu 9 kişi tamamladı. Hakem kararlarının öne çıktığı maçta Mudurnuspor, ilk devrenin son maçında sahadan puansız ayrıldı.




Geçtiğimiz hafta deplasmandan bir puanla dönene Mudurnuspor, Adapazarıspor maçına moralle çıkarken, kırmızı beyazlılar rakibinden puan ve puanlar almak istiyordu. Karşılaşma karlı bir sahada oynandı. Her iki takım oyuncuları hem rakibi ile hem de saha ile mücadele ettiler. Rakip Adapazarıspor, Mudurnuspor’a göre daha tecrübeli bir takım görüntüsü verirken süper ligin eski oyuncularından olan mili futbolcu Mustafa Kocabey’de rakip takımda forma giydi. Karşılaşmanın 29.dakikasına kadar her iki takımda gol için mücadele ettiler. Mudurnuspor rakibine fazla net pozisyon vermezken bulduğu ataklardan da gol aradı.  Mudurnuspor yarı alanında yapılan faul sonrası Adapazarıspor serbest atış kazandı. Ceza sahasına yapılan ortaya Mudurnuspor’dan Muhammed Ertan ceza sahası içinde havadan gelen topa elle müdahale edince maçın hakemi hem penaltı noktasını gösterdi hem de çift sarı kart sonrası kırmız kartla Muhammet’i oyun dışına gönderdi. Atışı Adapazarıspor’dan Mustafa Kocabey kullanarak gole çevirdi. İlk yarıyı misafir takım 1-0 önde kapadı.

İkinci yarıya Mudurnuspor daha istekli arzulu başlarken rakip kalede 10 kişi olmasına rağmen pozisyonlar buldu. Karşılaşmada golü çok isteyen Mudurnuspor beraberlik sayısı için Adapazarı kalesine ataklar yaparken istediği gole de 72’nci dakikada kavuştu. Okan takımı adına golü atarken Mudurnuspor maçta 1-1 skoru yakaladı. Beraberliğin verdiği moral ile ikinci golü arayan Mudurnuspor arka arkaya pozisyonlar bularak öne geçme avantajını değerlendiremedi. Üzerindeki baskıyı atlatmak isteyen Adapazarıspor kontra ataklarla Mudurnuspor kalesine gitmeye çalıştı. 85’nci dakikada defansın arasına atılan topta kaleci Emre ile karşı karşıya kalan Adapazarıspor takım oyuncusu Mudurnusporlu oyuncunun topa hareket etmesine rağmen kendini yere atarak tartışılır bir pozisyona neden oldu.

Mudurnuspor 9 kişi kaldı
Kalecinin hareketinin oyuncuya olarak değerlendiren maçın hakemi penaltı noktasını gösterip Mudurnuspor’dan Emre’ye de kırmız kart göstererek oyun dışına gönderdi. Mudurnuspor’da kaleye ikinci kaleci Murat geçerek penaltıyı kurtarmaya çalıştı. Adapazarıspor’dan Murat Boz penaltı atışını kullanarak takımını Mudurnuspor karşısında 2-1 öne geçirdi. İkinci golün gelmesinde hakem kararının büyük etkisi olurken, Mudurnuspor maçı 9 kişi bitirmek zorunda kaldı. Kalesinde gördüğü golden sonra beraberlik için yakaladığı pozisyondan sonuç alamayan Mudurnuspor uzatma dakikalarında bir gol daha kalesinde gol görerek maçı 3-1 kaybetti.

Hakeme büyük tepki
Karşılaşma sonunda sinirler biraz gerilirken maçın hakemleri tepkiler sonrası soyunma odasına polis eşliğinde gittiler. Maçın 85.dakikasında verilen penaltı ve kırmızı kartla sahada 9 kişi kalmak zorunda kalan Mudurnuspor rakibi karşısında ağır bir yenilgi alırken maç genelinde maçın hakeminin verdiği kararlar maçın sonucuna etki ettiği göründü.


KAYNAK: www.memleketimbolu.com


[gallery link="file" ids="101035,101036,101037"]

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...