Pazartesi, Aralık 23, 2013

Leventspor çamurda takıldı

İstanbul Süper Amatör Lig 1.Grup'ta Bakırköyspor ile Leventspor Şenlikköy Stadı'nda karşılaştı. Kuvvete dayalı, yere düşenin çamur yüzünden saplanıp yerden kalkamadığı müsabaka karşılıklı atılan  gollerle 1-1 sona erdi. Maçta 3 kırmızı kart, bir penaltı, gerginlik ve direkten dönen toplar da vardı.


IMG_7338


Futbolcular çamura bulandı!
Şenlikköy Stadı'nın zemini geçtiğimiz günlerde İstanbul'u etkisi altına alan kar yağışı nedeniyle bir hayli zarar görmüş ve şu günlerde yüzünü gösteren güneşe rağmen saha kurumamış. Bugün de futbolcular bu sahada oldukça zor anlar yaşadılar. Özellikle kale önlerinde pozisyonlarda top çamura takılınca gol fırsatları da kaçmış oldu. Leventspor'da Hasan ağır zeminde 20.dakikada arka adelesinden sakatlanarak yerini Yusuf'a bıraktı.


Karşılaşmanın 2.dakikasında Bakırköy gole yaklaştı. Sağ kanattan Özgün'ün kazandığı topta ceza sahasına çıkarılan topta Ali Kemal'in şutu üstten auta gitti.


Penaltı kaçtı ama takip gol getirdi
7.dakikada sağ kanattan Ömer ceza sahasına girdiği anda Abdulrahman arkadan çekerek Ömer'i düşürdü. Bakırköysporlu futbolcu sarı kartla cezalandırılırken Hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Hasan kalecinin sağına bir şut attı. Burak topu köşeden çıkardı ama top yere düşmeden Hasan kafa ile topu ağlara gönderdi.0-1


16.dakikasa Sergen'in pasında Abdulrahman topu ceza sahası üzerinde bulunan Ali Kemal'a aktardı. Kaleye atılan sert şutu Serkan köşeden çıkarmayı bildi. 20.dakikada sağ çaprazdan oldukça uzak bir mesafeden Bakırköyspor bir serbest vuruş kazandı. Ali Kemal kavisli bir şekilde topu ceza sahasına kesti. Altıpasın içerisinde seken top o anda yaşanan karambolde Serkan topu göremedi ve zemine çarpan top yön değiştirse de Serkan'ın hamlesi topu çıkarmaya yetmedi ve beraberlik golü geldi.1-1


IMG_7433


Burak'tan nefis kurtarış
41.dakikada sağ kanattan Serkan Erok serbest vuruşu kullandı. Yakın mesafede Can kafa vuruşunu yaptı. Burak kalesini zamanında terk etmesinin meyvesini aldı ve güzel bir kurtarış yapınca golü engelledi.


IMG_7442


Erdem de çamura takıldı
45.dakikada orta alandan uzun bir topla Erdem kaleci ile karşı karşıya kaldı. Topu 5-6 metre sürdükten sonra ceza alanına giren Erdem, zeminin azizliğine uğradı ve top adeta çime takılıp kalınce kontrolsüz bir şut attı ve top yandan auta gitti. İlk yarıda başka  gol olmadı ve devre 1-1 sona erdi.


İkinci yarıda 59.dakikada sağ kanattan ceza sahasına yapılan ortada Abdulrahman'ın volesi az farkla auta gitti.


Bakırköyspor eksildi
62.dakikada bir pozisyon sonrasında Yusuf yerde kaldı. Bakırköyspor savunması topu kafa ile taça göndermek istedi ama top kısa düştü. Ömer de topu sağ kanattan kontrol etmek istedi ama topu yine zeminin bozukluğu yüzünden tutamadı. Bakırköysporlu futbolcular Ömer'in topu alıp atağa çıkacağını düşündüğü için üzerine yürüdü. O anki yaşanan karmaşada ev sahibi takımdan Sergen kırmızı kartla ihraç edildi. Maçın Kıdemli Yardımcı Hakemi bu yaşanan olaylardan bir dakika sonra da tartışma esnasında Hakemi yanına çağırdı ve yedek kaleci Sami'yi de tribüne göndertti.


Leventspor'da 10 kişi kaldı
70.dakikada Yusuf rakibine bir pozisyonda kontrolsüz bir giriş yaptı ama rakibin ayağına bir darbe gelmedi. O anki yaşanan gerginlik sonrası Kıdemsiz Yardımcı Hakem, Hakem Muzaffer Önder'i yanına çağırdı ve Leventspor'dan Yusuf'u ihraç etmesini istedi ve Leventspor'da sahada 10 kişi kaldı.


Direk gole izin vermedi
74.dakikada sağ kanattan Ömer rakiplerinden birbir sıyrıldı. Ceza sahasına yaptığı ortada Salih bataklığın içinden bir şut attı ve top yan direğe çarparak oyun alanına döndü. Dönen topta Ali Cem'in sert şutunda ise Yıldıray set ördü ve topu önüne atlayarak topun kaleye gitmesini engelledi.


Ömer çizgiden çıkardı
87.dakikada sol kanattan ani gelişen Bakırköyspor atağında Özgün kaleci Serkan'dan sıyrıldı. Yerden şutunda kademeye giren Ömer çizgi üzerinden topu kornere gönderdi. Karşılaşmada başka gol olmadı ve Bakırköyspor ile Leventspor 1-1 berabere kaldı.


Tek yenilgisiz takım!
Süper Amatör Lig'de 7 Grup'ta tek yenilgisiz takım kaldı o da Leventspor...Bugün aynı grupta Erokspor ile Beşyüzevlerspor'un karşı karşıya geldiği maçta konuk takım maçı 2-1 kazanınca Kasımpaşa temsilcisi yenilmezlik unvanını sahasında kaybetti. Böylelikle
tüm gruplarda Leventspor yenilmezlik unvanını sürdürdü.


STAT: Şenlikköy
HAKEMLER: Muzaffer Önder, Hakan Deniz, Yusuf Bektaş
BAKIRKÖYSPOR: Burak, Mehmet, Ali Kemal, Yıldıray, Cem(Dk.78 Aşkın), Serkan, Ufuk, Sergen, Özgün, Serkan Uçar, Abdulrahman(Dk.65 Cihan)
LEVENTSPOR: Serkan, Ömer, Serkan Erok, Turgay, Mustafa, Salih(Dk.83 Muhammed), Ali Cem, Hasan(Dk.20 Yusuf), Can(Dk.78 Sinan), Mesut, Erdem
GOLLER: Dk.7 Hasan / Dk.20 Ali Kemal
SARI KARTLAR: Dk.7 Albdulrahman, Dk.62 Serkan Uçar / Dk.70 Turgay
KIRMIZI KARTLAR: Dk.62 Sergen, Dk.63 Sami(kulübeden) / Dk.70 Yusuf


HABER-FOTOĞRAF: ERHAN HARPUT
KAYNAK: www.leventspor.com


[gallery link="file" ids="100644,100645,100646,100647,100648,100649,100650,100651,100652,100653,100654,100655,100659,100656,100657,100658,100660"]

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Nisan 2924 Cumartesi Programı

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona eriyor...