Pazartesi, Aralık 16, 2013

İdmanyurdu Derince'yi eli boş gönderdi

Adana İdmanyurdu bayan futbol takımı Türkiye bayanlar 1.liginde Kocaeli Derince Belediyesi'ni uzatma dakikalarında attığı golle 2 1 yenerek galibiyet sayısını üçe çıkardı.


Adana Gençlik Stadı'nda oynanan ve Adanalı taraftarların heyecan içinde takip ettikleri müsabaka, baştan sona çekişmeli ve sert geçti. Maçta özellikle kaleci Meryem’in yaptığı kurtarışlar maçın kaderini değiştirdi. Ayrıca Türkiye gol Kraliçeliğinde iddialı olan Emine Gümüş Adana adına iki gole de imza atarak galibiyeti getirdi.


Adana İdmanyurdu Başkanı Metin Taylancı "Bu sezon takım olarak çok daha iyi durumdayız. İmkânlar olsa çok daha başarılı sonuçlar alırız. Bu hafta İstanbul Marmara Üniversitesi maçımız var. Deplasmanda oynayacağız. Bu karşılaşmada da kazanmaktan başka bir şey düşünmüyoruz. Marmara maçının hazırlıklarına salı günü itibarıyla başlayacağız. Sakat olan oyuncularımız düzeliyor, kadro zenginliğimiz iyi. Bundan dolayı avantajlıyız.


Özellikle golden sonra galibiyet sevincimiz görülmeye değerdi. Santra yapılmadan maç bitti, sonrası muhteşem görüntüler oldu. Pazar günü takımımıza destek veren taraftarlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.


KAYNAK : Spor 01

Hiç yorum yok:

İshaklıspor için kritik 180 dakika

TFF Bölgesel Amatör Lig 1.Grup'un Lideri Beykoz İshaklıspor'da Şampiyonluk için 180 dakikalık bir mücadele kaldı.