Salı, Aralık 24, 2013

İçerenköy Süper Amatör aşkına...

İstanbul 1. Amatör Lig 16. Grup'ta son haftaların flaş takımı İçerenköy İdman Yurdu, lider Kurtköyspor'u deplasmanda 1-0 yenerek grupta gizli lider durumuna yükseldi.



Kurtköy Stadı'ndaki maça iki ekip de hırslı ve istekli başlarken gelişen İçerenköy atağında Çağatay'a ceza sahası içinde yapılan hareketi hakem penaltı olarak değerlendirdi. Topun başına geçen Burak Sazak topu ağlara gönderdi: 0-1. İkinci yarıda ikinci takım da yakaladıkları gol pozisyonlarını gole çeviremezken maçtan 1-0 galip ayrılan İçerenköy rakibiyle arasındaki puan farkını 1'e indirdi ancak Mavi-Beyazlılar'ın 1 maçı eksik...




Yenilmezlik serisini 11 maça çıkaran İçerenköy temsilcisi ikili averajda da Kurtköyspor'a üstünlük sağladı (1-1, 1-0). Kurtköyspor'unsa 5 maçlık yenilmezlik serisi sona erdi.


Kurtköyspor'a teşekkür
Bu arada İçerenköyspor İdman Yurdu Yönetim Kurulu, göstermiş oldukları misafirperverlik ve fair-play'den ötürü Kurtköyspor Kulübü yöneticileri, teknik heyeti ve futbolcularına teşekkür etti. 




Yerel Futbol Sitesi 


[gallery link="file" ids="101343,101344,101345"]


1 yorum:

futbolsever dedi ki...

sayın editör,
sizin nasıl bir bakışınız var bu işe ne kadar önem verdiğiniz ortada,bu hafta feriköy-çengel gibi amatör camiada önemli bir maçta bir tane haber yapmıyorsunuz gelmediğiniz için tebrikler size,takım küçümsemiyorum elbetteki bu maçlarada gitmeniz gerekiyor çünkü bu takımlarda alın teriyle mücadele veriyorlar ama biraz daha ciddiyetle yaklaşın bence bu tarz maçlara

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...