Pazartesi, Aralık 23, 2013

Güneştepespor'a ikinci kupa!

 İstanbul U17 Ligi 24. Grup'ta Güneştepespor, Rami Stadı'nda konuk ettiği Öz Alibeyköyspor'u Samet Bilecan'ın müthiş golüyle 1-0 yenerek şampiyonluğa ulaştı.



Sezona Güngören Kupası'nı alarak başlayan Sakıp Gül'ün öğrencileri böylece U17'de bu sezon ikinci kupalarını kaldırmış oldular... Öz Alibeyköyspor karşısında Kenan Basut oynadığı futbol ve bitmeyen enerjisi ile maça damga vuran isimdi. Güneştepespor'un 10 numarası Samet Bilecan attığı jenerik gol ile takımına şampiyonluk getiren isim oldu. Savunmanın sağında oynayan Bener Demirci oynadığı futbol ve hamleleriyle göz doldururken, Atağa verdiği desteklerle Gökhan Gönül'e taş çıkardı.


Güneştepespor Teknik Direktörü Sakıp Gül, ''Maç sonunda bu çocuklarla ne kadar övünsek azdır. Bizlere yıllardır şampiyonluklar ve hey canlar yaşattılar. 2013 2014 sezonunda ilk şampiyonluğumuzu yaşadık devamı geleceğinden hiç şüphem yok. Yıllardır bize desteğini esirgemeyen değerli başkanımız Ergün Edepali'ye de sonsuz teşekkürler. Güneştepespor camiasına hayırlı uğurlu olsun" dedi.


 HABER: ALPER KADEROĞLU

3 yorum:

aydın dedi ki...

Tebrıkler Güneştepe spor tebrıkler Sakıp Gül
Bu sezona tek başına tüm katakorilere bakarak büyük fedakarlık yapan Sakıp hocamız şampiyonluklar yaşatmaya devam ediyor.

Dubengel dedi ki...

Sezon başı bu takımdan bi cacık olmaz dedik Sakıp Hoca ve oyuncuları öğle olmadığını gösterdi hepinizi yürekten kutlarım ŞAMPİYON GÜNEŞTEPE.
Şimdi sırada Türkiye şampiyonası eleme maçları var sonrasında güzel günler Güneşli maçlar keyifli olacak

Tepeli dedi ki...

Güneştepe sporumuza daha çok kupa kazandıracağız.
Yerel futbol ailesine emeğinden dolayı sonsuz teşekkürler.

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.