Pazartesi, Aralık 23, 2013

Edirnespor gol yemeden kazanıyor!

Bölgesel Amatör Lig 11.Grup'ta Edirnespor  Gençlik, Dikilitaş deplasmanında ilk yarıda bulduğu 3 golle sahadan 3 puanla ayrıldı. Edirne temsilcisi 13 maçta bu sezon kalesinde sadece 2 gol gördü ve topladığı 31 puanla yoluna doludizgin ilerliyor.


Beşiktaş Belediyesi Çilekli Stadı'nda 15.dakikada Turgut'un kullandığı köşe vuruşunda Ramazan'ın şutu direkten döndü. Uzaklaştırılamayan topta Uğur şutunu attı. Savunmaya da çarpan top ağlara gitti.0-1 30.dakikada Orhan sol kanattan topla birlikte şık çalımlarla ceza sahasına kadar girdi. Çizgi üzerinden Orhan topu çevirdi. Dikilitaş savunmasında Selim Serhat Conker ters vuruşla topu kendi ağlarına gönderdi. 42.dakikada sol kanattan Sabri atağa kalktı. Dikilitaşlı savunma oyuncusundan şık bir çalımla Sabri sıyrıldıktan sonra topu Ali Tayfun'a aktardı. O da arka direkte topu boş kaleye gönderdi. Edirnespor Gençlik ilk yarıda bulduğu gollerle maçı 3-0 kazandı.

Gol yemiyorlar!
Dikilitaş bu yenilgiyle 19 puanda kalırken, Edirnespor Gençlik 31 puanla liderliğini sürdürdü. Edirne temsilcisi 4.İstanbul deplasmanında 2.galibiyetini elde etti. Halide Edip Adıvar ve Yenibosnaspor ile golsüz berabere kalan Edirnespor Gençlik, Vefa'yı 4-0'la, Dikilitaşspor'u da 3-0'la geçti. Sezona oldukça iddialı bir kadro ile giren ve aldığı başarılı sonuçlarla Türkiye Kupası'nda dahi adından söz ettiren Edirnespor Gençlik bu sezon Bölgesel Amatör Lig'de Yeni Çanspor ve Bozcaadaspor'dan birer gol olmak üzere kalesinde sadece 2 gol gördü.


HABER: ERHAN HARPUT

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...