Çarşamba, Aralık 25, 2013

Dikilitaş'tan tarihi anlaşma

Beşiktaş A.Ş Başkanı Fikret Orman’ın da katıldığı törende Dikilitaşspor ile işbirliği anlaşması imzalandı.


BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde düzenlenen törene Başkan Fikret Orman’ın yanı sıra Futbol A Takımından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kavalcı, Genel Direktör Levent Çifter, Futbol Genel Direktörü Önder Özen, Futbol Altyapı Koordinatörü Emrah Bayraktar ile Dikilitaşspor başkanı Halit Çenberli ve yöneticileri katıldı.
 
Törende bir konuşma yapan Başkanımız Fikret Orman, şunları söyledi:
 “Dikilitaşspor kulübü ile kardeşten de öteyiz. Bugün burada bir işbirliği anlaşması yapıyoruz. Dikilitaşspor kulübünün birçok mensubu bizim kulübümüzde kongre üyesi. Futbol yönetiminin aldığı bir kararla iki takımla anlaşma yaptık. Sefaköy Kartal Spor ve Dikilitaşspor ile yaptığımız anlaşmalar hayırlı olsun. Herhangi bir anlaşma imzalıyor gibi değil de aynı binanın aynı katında ayrı odalarda bulunan kişilerin bir araya gelip yemek yemelerine benzetiyorum içinde olduğumuz durumu. Camia olarak Dikilitaşspor’un yanındayız.”
 
Futbol Genel Direktörü Önder Özen, Futbol Altyapı Koordinatörü Emrah Bayraktar ve Dikilitaşspor kulübü başkanı Halit Çenberli’nin açıklamalarının da yer aldığı haberin görüntülerini aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz...


Görüntülü haber için Tıklayınız


KAYNAK: www.bjk.com.tr


[gallery link="file" ids="101446,101445,101443,101442,101444"]

4 yorum:

Amaç Şenozan dedi ki...

Dost Kulüp Dikilitaş Spor Kulübü A takımının Beşiktaş'ın iki pilot takımından biri olmasını tebrik ederiz.Herkesin bildiği üzere Beşiktaş ilçesinde iki tane lokomotif A takım var,Dikilitaş ve Levent.Beşiktaş Kulübü hangi akla hizmet kendi ilçesinin dışından bir kulübün A takımını(Sefaköy Kartal kulübü A takımı)pilot takım yapma gereği hissetmiş o zaten başlı başına büyük bir saçmalık.Dikilitaş konusunu sonuna kadar desteklemekle birlikte,ilçe dışından bir takıma el uzatıp destek vermelerinin sonuna kadar karşısındayız.Ayıptan öte bir şey...Yanlış anlaşılmasın,sorun Sefaköy Kartal ismi değildir,sorun Beşiktaş Kulübünün büyük ayıbıdır.Yazıklar olsun.

ulus dedi ki...

Beşiktaşımız bir anadolu yakasından birde bizim yakadan iki amatör kulüple anlaşma planındaydı uzun zamandır, medyaya yansımıştı.Başkan Fikret Orman'ın ifade ettiği gibi Dikilitaş kulübününde başkan ve yöneticilerinin girişimi bir yoğun isteğide var ben öyle anlıyorum.İstanbulda kulüp merkezinin biraz dışında bir ilçede Beşiktaş kulübü bünyesindeki genç kardeşlerimizin mahalle havasını ortamını teneffüs edebilecekleri bir anlayışı Önder Özen belirtmişti.Sefaköy Kartal da sanırım bu özellikler kapsamında seçildi.

suat üzümcü dedi ki...

besiktaş spor kulubune ve dikilitaş spor kulubune hayırlı uğurlu olmasını dılıyoruz.dikilitaş kulubunun basarı bızım için gurur ve onur verıcıdır***ikizler

melih dedi ki...

BJK'nin İstanbu il sınırları içerisinde bir adet silivri bölgesi daha sonra ortalarda bir yerde sefaköy Kartal, sonra kendi semtinde x bi takım, en sonundada anadolu yakasında 1 ve ya anadolu yakasınında buyukluğu hesap edilerek 2 pilot takım bulundurması gayette mantıklıdır. sadece kendi semtindeki takımlara yüzünü dönmek buyuk kulube yakışık almaz. Beşiktaşın anlayışı ivtanbulun her yerinde elinin olmasıdır. durum boyle olmasa alt yapıya 5 hoca daha alınır. 5 tanede amatör takım kurulur semtte bu cocuklar oynar ve pilot takıma gerek kalmaz. sefaköy kartal gayet uygundur. hatta silivri bölgesini de kaçırmamak için orada yok ise pilot takım uygulaması olmalıdır. dikilitşta cok iyi secim hem bal liginde hemde ezelden beridir sahaları bile ortak kullanmışlığımız vardır.

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...