Salı, Aralık 24, 2013

'Bayrampaşa Demirspor sahipsiz değil'

Bayrampaşa Demirspor Kulüp Başkan Yardımcısı Oğuzhan Oygu, ‘çamur at izi kalsın’ mantığıyla kendilerine saldırıldığını, buna cevabı sahada vereceklerini söylerken, “Kimse bizi sahipsiz sanmasın” dedi.



"Aynı 11'le çıkacağız"
Düşme hattında rakipleri olan ve hafta sonu karşılaşacakları Yeni Özkartalspor’un son dönemde kamuoyunda kendileri hakkında olumsuz bir etkili yaratmaya çalıştığını öne süren Oygu, Yerel Futbol’a yaptığı açıklamada, “İlk olarak hakkımızda sahte lisansla oyuncu oynattığımız yönünde iddia ortaya attılar. Maça gelip fotoğraf da çekmişler. Hafta sonu kendileriyle maçımız var, orada, Zaferspor karşılaşmasındaki 11’imiz sahaya çıkacak. Hepsinin boy fotoğrafını çektireceğim. Ama ben de rakip takımın TC kimlik numaralarına kadar bakacağım” dedi.


"Hodri meydan diyorum"
Oygun, Özkartalsporlu yöneticilerin Altıntepsi Makelspor’un idmanlarını da ziyaret ettiğini öğrendiklerini belirterek, “Bu hareketlerine anlam veremedim. Altıntepsili yöneticilere ‘Bayrampaşa’ya 300-500 kişi geleceğiz’ yönünde konuşmuşlar. İstediklerini söyleyebilirler, istedikleri kadar kişiyle gelebilirler. Bayrampaşa Demirspor sahipsiz değildir. Mütevazı bir takımız, paramız yok, kulüp lokalimiz yok belki ama biz hafta son 11 kişi sahaya çıkacağız, sonuna kadar mücadele edeceğiz. Buradan da ‘Hodri meydan’ diyorum. Kaybeden muhtemelen düşecek. Kaybedersek Özkartalspor’u tebrik ederiz, kazanırsak aynı saygıyı bekleriz. Kimse garibanız diye bizi yemeye çalışmasın. Çıkıp oynayacağız” diye konuştu.


HABER: EFKAN BUCAK

12 yorum:

erhan dedi ki...

Burdan ortamı germekle olmuyo maç günü Gelsin görelim Tamam mı yaptığın ayıbi örtmeye Çalışıyo sun ama batıyo sun ağzında ki çamurla..

sebahattin dedi ki...

Oguzhan oygun haddini bil terbiyesizlesme özkartal gibi köklü kulube laf atma ayrica efkan bey hayırdır sürekli ozkartal aleyhine haber yapıyorsun. ..

Efkan dedi ki...

Sürekli derken? 2 tane haber yaptım , Bayrampaşa Demirspor yönetimi aradı, anlattı yaptık. Numaram sitede yazıyor siz de arayabilirsiniz. Enver Başkan da Ali Kemal Bey'i aradı, haberi o yazdı. Beni de arayabilirdi ama Ali Kemal Bey'i tanıyordu. Demirsporlular da şimdi ona imada bulunsa hoş mu? Ben bu sitenin sahibiyim, bir haberciyim. Oldu ki beni aradınız, ben sizin haberinizi yapmadım o zaman bana bir şey deme hakkına sahipsiniz ama böyle imalar yakışıksız. Ona bakarsanız bundan 1-2 sezon önce de sizin ihbarınızla, cezalı oynatan X kulübün haberini yapmıştım. İyi günler dileklerimle..

erhan dedi ki...

haber değeri olupta haber yapılan hiçbir iddaaya ve yerel futbol ailesine karşı bir tutumumuz yoktur heleki amatör futbolu güzeleştiren yerel futbol ailesine iddaalar olur ve araştırılır biz haklılığımıza inanıyoruz ve gerekli kararları üst mercilerin sağlıklı bir şekilde vereceğinden şüphemiz yoktur bundan sonrası TFF nin insafiyetine kalmıştır yerel futbol ailesine özkartal taraftarları derneği olarak başarılar diliyoruz

Efkan dedi ki...

anlayışınız için çok teşekkür ederiz. kulüplerimiz hakkında hayırlısı olsun. gerçeklerin ortaya çıkması en büyük temennimiz. biz bu yolda bir aracıyız ve tek amacımız sizlerin sesini kamuoyuna duyurmak. selam ve sevgilerimizle...

dişi kartallar dedi ki...

Efkan bey haberlerinizi saygı ile takip ediyoruz lakin özkartalımıza kurulmuş olan bu oyunu görmezden gelmemizi kimse beklemesin ayrıca söz konusu iddealarını nedense biz kendilerini şikayet ettikten sonra gündeme getiriyorlar. alenen görünen köy klavuz istemez sessizliğimize ve öfkemize buluşmayanız.
DİŞİ KARTALLAR

Ekrem dedi ki...

Öncelikle kesin olarak duyumlarını aldığımız, hatta o maçta oynayan futbolculara gidip bunu doğrulattığımız için gönlümüz rahat. Bize çamur atmak yerine kendi haklılığınızı ispatlamanızı öneriyorum size. Ayrıca 300 veya 500 kişi farketmez, ÖZKARTAL HER ZAMAN HER YERDE ÖZKARTAL'DIR. Böyle tahrik edici sözlerle ortalığı karıştırıp sonrasında köşeye saklanıp Özkartal'ın adını kirletmenize izin vermeyiz. Yeterince açık konuştuğumu düşünüyorum, gerisi size kalmış. Kendi kaderinizi kendiniz belirleyeceksiniz..

giderli genclik (ÖZKARTALILAR) dedi ki...

Oguzhan oyguyu yapmis oldugu tahrik edici sizlerden dolayi kınıyorum ve ÖZKARTAL spor kulübünden derhal Özür dilemeye davet ediyorum unutulmamalir ki ki futbol sahada oynanan bir oyundur baska kulübün futbolcusunu oynatip ozkartal spor kulübüne iftira atamazsin .....

toldo12 dedi ki...

özkartal neyin derdinde?Puan durumuna baktınızmı arkadaslar iki takımda küme düsücek bence özkartal ligte kalkmak istiyorsa baska carelere basvursun bunlar basit olaylar erhan bey mac günü gelsin görelim demissin mac günü geldinde ne olucak?korkma demirspor aslanlar gibi o sahaya cıkar ve galip gelir sen canını sıkma sen ikinci amatörde kurucan takımı düsün bence

ozkartllı dedi ki...

toldo bos bos konusma demırı yenecegız ve bu lıgde kalacagız sende bayrampasaya gel bak ızleee

toldo 12 dedi ki...

Merak etme orda olucam daa yenseniz.ne olucak onu merak.ediyorum eger isi bilmis.olsaydiniz demiri degil safak yafa altinyildizi altiniza almaya calisirdiniz sonucta iki takim dusuyorr iste bosuna amtor demiyorlar sizde biraz amator oluyorsunuzz gulunc duruma.dusmeyinn lutfen ya::)))

Ekrem dedi ki...

ligde kalacağız derken bu maçı yenince ligde kalacağız demek istemiyo çok bilmiş toldo efendi.. geri kalan maçlarımızı yenip ligde kalacağız demek istiyo.. ulan hepiniz zaten duayensiniz..

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...