Salı, Aralık 24, 2013

'Özkartalspor cezalı oynattı' iddiası

İstanbul 1. Amatör Lig 5. Grup ekiplerinden Bayrampaşa Demirspor, aynı gruptaki rakipleri Yeni Özkartalspor'un Altınyıldızspor maçında cezalı oyuncu oynattığı iddiasıyla TFF'ye başvuruda bulundu.



Kulüpten yapılan açıklamada, "Yeni Özkartalspor'un Şirinevlerspor'a yenildiği ve bizim de izlediğimiz maçta kırmızı kart gören Ö.P. ve M.B isimli futbolculardan biri geçtiğimiz hafta sonu Yeni Özkartalspor'un Altınyıldızspor'la oynadığı maçta oyuna sonradan dahil olmuştur. Söz konusu futbolcu, ekte sunduğumuz fotoğrafta en arkada duran sakallı futbolcudur. Bu futbolcu arkadaşın cezalı olduğu TFF İstanbul İl Başkanlığı sitesinde de açıklanmıştır" denildi.


Dün de Yeni Özkartalspor Kulübü, Bayrampaşa Demirspor'un Zaferspor'u deplasmanda 6-2 yendiği maçta, Altıntepsi Makelspor'da forma giyen S.D'yi oynattığı iddiasıyla TFF'ye başvurmuştu.


Gözler TFF İl Başkanlığında 
1. Amatör Lig 5.Grup’ta son üç haftaya girilirken alt sıralarda yaşanan bu gelişmelerin ardından gözler TFF İl Başkanlığına çevrilirken, emsalleri bulunan iddiaların doğruluğu halinde kulüpler puan silinme ve hükmen mağlubiyet ile karşı karşıya kalacak. Karayolları Yeni Özkartalspor'un ligde daha önce bir hükmen mağlubiyeti vardı.


HABER: EFKAN BUCAK

7 yorum:

erhan dedi ki...

bu da son numaraniz mı ? Bu takımı düşürmeyeceksiniz bozacağı oyunlarınızi Altınyıldız bayrampaşa hiç meraK etmeyin:)

sebahattin dedi ki...

Baska isleri kalmadi yaptıkları yanlisi ozkartal gibi büyük camiaya laf atmakla buluyorlar...

meryem dedi ki...

bunlar ÖZKARTALIMIZI küçük düşürmek amaçlı yapılan yorumlardır. Bunlara tabiki de kale almıcaz. ÖZKARTAL sen bitanesin :)

meryem dedi ki...

Bunlar ÖZKARTALIMIZI küçük düşürmek amaçlı yapılan açıklamalardır. Tabiki de bunların hiçbirini kale almayacağız. Sen koşmaya devam et ÖZKARTALIM biz senin arkandayız :)

sposever dedi ki...

Baska yalan bulamadilar ÖZKARTAL BÜYÜK TASTIR ALTINDA EZILMEYIN....

özkartallı dedi ki...

özkartalla ugrasma cocugun olmaz sonra =)

X-men dedi ki...

hiç biri yalan yanlış değil kırmızı kart gördükleri hafta altınyıldız maçına çıkmaması gereken oyuncular oyuna sürülmüştür ve 90 dk oynamışlardır google istfit yazıp cezalılara bakın kimse kafasına göre konuşmuyor öz kartal hakediyor düşmeyi

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.