Pazartesi, Aralık 23, 2013

Çeliktepespor ve Karadeniz'den 4x4'lük başlangıç

İstanbul U16 Ligi 7. grubun şampiyonluk adayı takımlarından Çeliktepespor, Seyrantepe Stadında grubun diğer güçlü takımlarından Karadenizspor ile karşılaştı. İlk yarısı deplasman takımının üstün oyunu ve 3-1 galip olmasına rağmen, maçı bırakmayan ev sahibi ikinci yarı bulduğu gollerle maçı 4-4 eşitliğe getirdi.

Mücadeleyi Canberk Hazar yönetti. Maça hızlı başlayan deplasman takımı Karadeniz ilk yarı boyunca oyunda hakimiydi, İlk yarıda Berat 2, ve Emre'nin ayağından 3 gol bulan Bordo Mavililere, ev sahibi Çeliktepespor Alperen ile karşılık verince ilk yarı Karadenizspor'un 3-1 üstünlüğü ile geçildi.


ç3

İkinci yarıya hızlı giriş yapan Çeliktepespor, Alperen'in kanattan verdiği pasla buluşan Caner skoru 3-2 yaptı. Bu gol ile moral olarak düzelip oyuna asılan Sarı Siyahlılar rakip kaleye baskılarını artırarak orta sahanın az ilerisinden sahalarda ender görülen gollerden birini atan Şiyar skoru 3-3 yaptı. Kağıthane temsilcisi Çeliktepe attığı 3. golden sonra rakip kaleye daha çok gitti Alperen'in kanattan çıkardığı pasta Ali Ekber'in sadece boş kaleye bırakması kaldı 4-3. Karadeniz yediği 4. golden sonra toparlanarak rakip kaleye gitmeye başladı Umut ceza sahasına girerken Emirhan'ın müdahalesiyle yerde kaldı hakem penaltı düdüğünü çaldı, topun başına geçen Oğulcan Emrulla'ın müdahalesine rağmen topu fileler yollayarak maçın skorunuda tayin etti 4-4. İki takımında üst düzey futbolu izleyenlere bol gollü ve keyif dolu anlar yaşattı.


HABER-FOTOĞRAF: MURAT NAZİK
KAYNAK: www.sehriistanbul.com.tr

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.