Cuma, Aralık 27, 2013

Büyükçekmece'de iş futbolculara kaldı!

Bölgesel Amatör Lig 10.Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Büyükçekmece Belediyespor, geçtiğimiz hafta sonu lider Zonguldakspor’a 1-0 öne geçtiği karşılaşmayı 2-1 kaybettiği maçta çok önemli 3 puan bıraktı ve ağır yara aldı.

Başkan, Teknik Direktör, Antrenör ve Masöre tedbir konuldu!
Amatör Futbol Disiplin Kurulu’nun 26 Aralık 2013 tarihli aldığı kararda Büyükçekmece Belediyespor’da maçın 53.dakikasında yedek kulübesinde kırmızı kart gören futbolcu Mustafa Yılmaz’a 2 maç men, Kulüp Başkanı Seyfettin Selim’e, Teknik Direktör Tacettin Doğan, Antrenör Hasan Yazıcı ve Kulüp Masörü Uğur Turgay’a da 23 Aralık 2013’den itibaren tedbir konuldu.


Puan farkı 5'e yükseldi
Büyükçekmece Belediyespor için oldukça önem arz eden karşılaşmada 13.dakikada İstanbul temsilcisi öne geçti. 47.dakikada penaltı atışından Zonguldak beraberliği sağladı ve 77.dakikada Hüseyin’in golüyle Zonguldakspor maçı 2-1 kazanarak puanını 34’e yükseltti ve ikinci sarıda yer alan Büyükçekmece Belediyespor ile puan farkını 5’e yükseltmişti. Böylelikle Zonguldak temsilcisi ligin ilk devresini de lider tamamlamış oldu.


HABER: ERHAN HARPUT

Hiç yorum yok:

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.