Pazartesi, Aralık 09, 2013

Biri Play-Off’lar mı dedi?

TFF Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Silivrispor çıktığı zorlu Denizli Kızılcabölük deplasmanından aldığı üç puan ile Play-Off’lara bir adım daha yaklaştı.


 


Grubunda son haftaların flaş takımı Silivrispor deplasmanda oynadığı Kızılcabölük maçının 7. dakikasında Güray’ın attığı golle üç puanı hanesine yazdırarak grubunda 8. duruma yükseldi. Birbiri ardına oynadığı maçlarla oldukça yorgun durumda olan Silivrispor özellikle hafta içi oynadığı Ziraat Türkiye kupası maçında Sivas karşısında da ezilmeden yenilmişti. Yoğun bir maç trafiği içinde maçlarını sürdüren Silivrispor’da, Kızılcabölük galibiyeti ile ligde basamakları hızla tırmanmaya devam ediyor. Maça hızlı başlayan Silivrispor 7.dakikada kullanılan korner atışında iyi yükselen defans oyuncusu Güray takımını 1-0 öne geçirdi. Bu dakikadan sonra daha temkinli bir oyun anlayışı içine giren Silivri takımı orta alanda topu kendinde tutarak ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. İkinci yarıya da aynı oyun anlayışı içinde başlayan Silivrispor maç sonuna kadar topun kendilerinde kalmasını sağlayarak rakip kaleye kontra ataklarla yüklenmeye çalıştı.


 


Ligi iyi yerde bitireceğiz
Denizli, Kızılcabölük deplasmanın ardından bir açıklamada bulunan Silivrispor Genel Kaptanı Yusuf Temel; “Sezon başında koyduğumuz hedefe doğru emin adımlarla ilerliyoruz. Bizim oldukça zorlu geçmesini beklediğimiz Kızılcabölük maçından üç puan çıkarmak güzel bir sonuçtur. Önümüzdeki hafta ligin bir başka flaş ekiplerinden olan Kahramanmaraş ile kendi sahamızda oynayacağız. Bu maç da oldukça zorlu geçecektir. Bizim için bu maçı almaktan başka çaremiz yoktur. Ligin ilk yarısının son maçını da kazanarak ligi iyi yerde bitirme gayreti içinde olacağız” dedi.

Stat: Tavas İlçe
Hakemler: Hasan Ertuğan, Türker Dirlik, Erdem Ayaröz
Kızılcabölükspor: Asil Kaan 6, Ali 6, Hasan 6, Sinan 6, Çağlayan 6, Burak 6 (46’ Yasin 6), Ergin 6, Sedat 6 (46’ Ahmet 6), Hüseyin 6, Mustafa 6, Muhammet 6
Silivrispor: Rasim 8, Vahit 8, Güray 8, Cemal 8, Yunus 8, Serkan 8, Hakan 8, Ahmet 8, Taner 8 (84’ Muharrem 5), Erkan 8 (65’ Fuat 6), Mustafa 8
Gol: 7’ Güray Kula (Silivri)


HABER: ENGİN AKIN

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 3 Mayıs 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...