Cuma, Aralık 06, 2013

Beyköy Belediyespor'un cezası düzeltildi

Bölgesel Amatör Lig 9. Grupta mücadele eden Beyköy Belediyespor, 9. hafta deplasmanda karşılaştığı Sakarya temsilcisi Karasuspor ile oynadığı müsabakada çıkan olaylar nedeni ile 1 maç saha kapatma cezası almıştı.


Beyköy Belediyespor  deplasmanda karşılaştığı Karasuspor müsabakası oynanırken Karasuspor’lu taraftar ile Beyköyspor’lu taraftarların karıştığı tribün olayları nedeni ile Amatör Futbol Disiplin Kurulu’na sevk edilmişlerdi. Amatör Futbol Disiplin Kurulu’nun yapmış olduğu toplantı sonrasında almış oldukları karar doğrultusunda Düzce temsilcisi 1 maç saha kapatma cezası kararına çarptırıldı. Bu sonuçla ilk yarının bitimine 2 hafta kala, ligin güçlü ekibi ve şuanda grupta lider durumda bulunan Arnavutköy Belediyespor müsabakasını dış sahada seyircisiz oynayacaktı.


 Beyköy Belediyespor takımının yönetim kurulu ise tahkim kuruluna başvurdu ve cezası yalnızca kendi sahasında seyircisiz oynayacak şeklinde çıktı. İşte karar “Beyköy Belediyespor Kulübü'nün AFDK'nın 02.12.2013 tarihli ve 2013-2014/458 E., 2013-2014/645 K. sayılı kararına itirazı incelendi. İtirazın süresinde olduğu, gerekli harcın yatırıldığı görüldü. Müsabaka görüntüleri de izlenmek suretiyle tüm dosya üzerinde yapılan müzakere neticesinde; AFDK'ca Beyköy Belediyespor Kulübü'ne saha olayları nedeniyle FDT'nin 51/1-2 maddesi uyarınca verilen 1 maç seyircisiz saha kapatma cezasının, olayın oluş şekli ve ağırlığı dikkate alınarak 1 maç seyircisiz oynama cezası olarak düzeltilerek onanmasına oybirliği ile (2013/291 K.)”tescil edildi.


HABER: İBRAHİM TUZCU

Hiç yorum yok:

Zirvedeki dev randevu Pendik Güllübağlar'ın

İstanbul U17A Ligi 17. Grup'ta haftaya 22'şer puanla giren iki şampiyonluk adayının maçında Pendik Güllübağlarspor sahasında Paşabah...