Pazartesi, Aralık 23, 2013

Bayrampaşa Demirspor'a şok suçlama

İstanbul 1.Amatör Lig 5.Grupta düşmeme mücadelesi veren Bayrampaşa Demirspor'un, deplasmanda oynadığı ve 6-2 kazandığı Zaferspor maçında sahte oyuncu oynattığı iddia edildi.



Bayrampaşa Demirspor ile aynı grupta mücadele eden Karayolları Yeni Özkartal Kulübü Başkanı Enver Anık, geçtiğimiz sezon Bayrampaşa Demirspor'da mücadele eden ve bu sezon Altıntepsi Makel'de forma giyen 26 yaşındaki S.D. isimli futbolcunun, dün Zeytinburnu Hasan Doğan Stadı'nda oynanan Zaferspor-Bayrampaşa Demirspor maçında lisansının ait olduğu Kulüp olan Altıntepsi Makel'den habersiz olarak talimatlara aykırı olarak başka bir takımın forması ile saha çıktığını ileri sürdü.


Elinde dünkü maçta çekilmiş fotoğraflar ile TFF İstanbul İl Başkanlığı'na şikayet dilekçesi verdiğini söyleyen Anık, hem futbolcunun ceza almasını hem de Bayrampaşa Demirspor'un 6-2 kazandığı maçta hükmen mağlup olması gerektiğini ileri sürdü.


HABER: ALİ KEMAL DEMİR


[gallery link="file" columns="4" ids="101027,101028,101029,101030,101031,101032,101033"]


 

15 yorum:

sporsever dedi ki...

TFF'yi acil göreve davet ediyoruz bayrampasa demirin 3 puanin silinmesi gerekiyor ...

AMATÖR dedi ki...

iyide bu hakemin raporuna göre değerlendirilir eğer öyle birşey varsa maç oynandığı sırada hakeme ya da gözlemciye söylenmesi gerekir kaldıki resimde pek anlaşılmıyor.Hakem talimatlara göre oyuncudan kimlik ister kimlik bilgileri ile lisansı karşılaştırır.eğer bir tezatlık varsa lisansı sporcunun resmini çekerek raporuna ekleyip federasyona gönderir.Her önüne gelen o zaman foto çeksin bu oyuncu kaçak desin.

ali dedi ki...

sen futbolcuyu oynat diğer takımların hakkına gir sonra her resim çektiren iftira atsın de sen kul hakkı nedir bilirmisin yoksa mezarda sana öğretirlermi

rıfat dedi ki...

b.paşa Demir'in sol beki h.k, sol açığı r.ş, forvet oynayan s.d bunlar başka takımlara ait lisanslı oyunculardır. Bu nasıl bir özgüvendir oyuncular için lütfen federasyon bu oyunculara ceza uygulamalıdır. yazıklar olsun yönetimeee.

Şahan dedi ki...

Ben kımseyi taniymadım burdan sen nerden tanıdın rifat hayirdir senmi yazdin lisanslari amatorde boyle seyler oluyor hatır gonul ilişkisi var sonucta profesyonel degil burdaki insanlar hakeden cezasini cekmeli tabiki

ERHAN dedi ki...

şahan bak hakikat var iken bile bile yanlışı savunma eğerki elimizde görüntüler ve arkadasın oynadığı kendi kulubunun yani altıntepsi de bır gun önce oynadığı maçın goruntusu var gerekenın yapılmasını talep edıyoruz ve ayrıca federasyon nasıl bundan önce bu tür konulara eğilim gösteriyor ise şimdide geregının yapılmasını arz ediyoruz aksi takdirde türk amatör futbol federasyonu hukuksal üstünlüğünü kaybeder..

Ekrem dedi ki...

işiniz dümen olunca alayınız kaptansınız. başka takımın topçusunu oynat oynat sonra hikaye yap. bizim başkanımız oynayan adamlarla konuştu, kaptanları da "soyundum ama sakattım oynamadım" demiş :)) hakeden hakkını fazlasıyla alır, BURASI ÖZKARTAL..

ısmaıl dedi ki...

yaa arkadslarr yukarda acık acık belırtmıssler eger boyle bır seyy olsaaa hakemm ne cıı yaaa bencee bu durumdan kım faydalanıyorsaaa yada faydalanmak ıstıyorsa ıftıraya yol acıyorlar kul hakkı denınıyorr yaa boyle bır sey yapmamıslarsa ıftıraa ne demektır bılırmısın kardesss ozman ıste bence sen mezarda ogrenmıs olucaksınn onu ne yazıkkııı demırspor dıger takımlara bes parası bır kulub ve kımsenın hakkına tenezul edıcek bır takım degıldırrr sennn o resımlerı cekennn arkadasla bır gorusstee neyle cektıyseee onunn daha ıyısını alsınnn bence ozömann sendee kurtulurusunnn en azından ıftıra attıldıgındaaa rahatlamıs olursunnn kardesımmm hakemler necıı oluyor bu durumdaaa sence bu takımın degıl hakemın sucu oluyorrr ve neden kacak oynatsınnnn bıde bu durum varrr sayın ozkartal baskanıı senn demırle ugrascagınaa zaten ıkı takım dusuyorrr sen ve demırr baska bırrr alıcı bulmalıydın bence ozmann belkı kurtulusun olurduuu ama ne yazıkkı ıkınzıde dusursınızzz bos yereeee hyall kurmayınnn yazık sıze valla yazıkkk gulduruyorsunuzzmılletı kendınızee hem oynatsa bıeeee ıs ısten gecmısss mac bıtmıs ustunde 24 saat gecmıs gozlemcı hakem raporları vermıss ıtıraz yok bısey yok ne oldugu belırsızzıkı uc resımmm yapmayın arkadaslarr yaaa AMATOR U DINLEYINN SIZZZ BENCEEE

AMATÖR dedi ki...

Arkadaşım ben ne demirsporluyum ne özkartallı nede o grupta kümede kalma mücadelesi veren bir takımın oyuncusu veya yöneticisiyim.Ben kul hakkının ne olduğunu Allaha şükür senin kadar biliyorum senden öğrenecek de değilim.Sadece bu şekilde kaçak oyuncu oynatıldığını iddia edebilirsiniz eğer gerçekten böyle birşey varsa sayın başkan neden maç oynandığı sırada hakeme ya da rakip takıma söylemedi eminin federasyonda uzun süre görev yapmış başkan talimatların nasıl olduğunu benden daha
iyi biliyor.Tekrar söylüyorum ben o grupta herhangı bir takımda oyuncu ya da yönetici değilim sadece amatör ligleri yerel futbolda takip eden bir vatandaşım bilgin olsun.

metin dedi ki...

O zaman ciksin desinki demirsporlu arkadaslar bu hafta al kardesim hem onatiyoz bu adamlari hemde resimleri bu nasilsa gecen haftadanda resimler var her sey ortaya ciksin..

yagizcan turkusev dedi ki...

Sirinevler macinda kirmizi kart goren omer:-) poyraz ve mustafa bozkurt adli oyuncular 1 hafta cezli oldugu halde 4586 nolu resimde hangisinin resmi var bakilsin altinyildiz macinda selamlar

akd dedi ki...

ilgileniyoruz bununla. Yeni Özkartal-Altınyıldız maçının kadroları ve esameleri var. Kim hata yapıyorsa cezasını çekmeli. Bu iki taraf için de geçerli.

fanatik dedi ki...

yağızcan kardeş biz size inanmayız hacca gitmiş yöneticiniz var HAYRULLAH beyefendi biz ondan açıklama bekliyoruz nede olsa hacca gitmiş yalan söyleyemez saygılarımla

meryem dedi ki...

Kendi çamurları yüzlerine yapışınca mı etrafı çamurlu görmeye başladılar ÖZKARTALIMIZI yedirmeyiz.
Dişi kartallar..

sss dedi ki...

1.amatör zaten hepsi kaçar oynuyor hakemler baktınları yok ....! tff görevler baktınları yok

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.