Pazartesi, Aralık 23, 2013

Balıkesir Belediyespor skoru koruyamadı

Bölgesel Amatör Lig 8.grupta Balıkesir Belediyespor evinde Foça Belediyespor'u konuk etti. Ev sahibi ekip karşılaşmada iki kez öne geçmesine rağmen bu üstünlüğünü koruyamayınca karşılaşma 2-2 sonuçlandı.

Karşılaşma saatindeki yoğun sis nedeniyle, karşılaşmanın Hakemi Ömer Çiftçi karşılaşmayı ertelememek adına son dakikaya kadar bekledi ve  maçın oynanmasına karar verdi.
37.dakikada Balıkesir Belediyespor atağında Feyyaz, ceza sahasına girmeden sert vurdu, kaleci Mahir'in müdahalesi yetersiz kaldı: 1-0
76.dakikada Foça Belediyespor atağında ceza sahası içersinde Merthan topla buluştu, yerden sert vurdu: 1-1
78.dakikada Semih'in pasında Ahmet ceza yayı üzerinde topla buluştu şık vurdu, kaleci Mahir'in müdahalesi yetersiz kaldı, ev sahibi ekip bir kez daha öne geçti: 2-1
89.dakikada Emre, Merthan ver kaçında Emre sert vurdu, defans'a çarpan top kaleci Yasin'i kontrpiyede bıraktı: 2-2
Foça Belediyespor Teknik Sorumlusu Engin Kale,‘‘Alışkın olmadığımız bir ortam, sisten dolayı 5 metre önümüzü göremedik. Ancak Hakem, maçı oynattı. İlk yarı çok kötü bir oyun oynadık, çok kötü birde gol yedik. 2.yarı toparlandık. İyi futbol oynadık ve çok pozisyona girdik. Beraberliği yakaladık. İkinci yarıda tek kale oynuyorduk zaten, pozisyona giriyorduk ve ikinci golü de attık. Son 10 dakikada belki maç 3–4 olurdu ama olmadı. En kötü yenilmekten iyidir diyoruz. 1 puana da razı olduk. Yapacak bir şey yok. Sezonun ilk yarısını bitirdik, hep birlikte oturup bir değerlendirme yapacağız. Yolumuza devam edeceğiz"dedi.


STAT: Ali Hikmet Paşa
HAKEMLER: Ömer Çiftçi, Kenan Sevinç, Kaan Güner
BALIKESİR BELEDİYESPOR: Yasin Aydemir 5- Yasin Gür 5, Salih Eleren 5, İsmail 5, Deniz 5, Ahmet 5 (dk.83 Kamil 3), Umut 6, Semih 6, Feyyaz 6, Burak 5 (dk.73 Salih Günay 3), Doğukan 5 (dk.76 Hasan 3)
FOÇA BELEDİYESPOR: Mahir 5- İbrahim 5, Serkan 6, Melih 5, Caner 6, Birindar 6, Samet 4 (dk.46 Hüseyin 4), Merthan 6, Talip 5 (dk.55 Sercan 4), Emre 5, Oğuzhan 5 (dk.75 Aykut 3)
GOLLER: Dk.37 Feyyaz, 76 Merthan, 78 Ahmet, 89 Emre
SARI KARTLAR: Semih, Doğukan, Yasin Aydemir (Balıkesir Belediyespor), Samet, İbrahim (Foça Belediyespor)

HABER-FOTOĞRAF: SERVET SARUN

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...