Pazartesi, Aralık 23, 2013

Bağcılar Cemspor mutlu sona ulaştı

İstanbul U17 Ligi 13. Grup’ta son haftaya lider giren Bağcılar İdman Yurdu Cemspor, sahasında Bakırköyspor'u 5-0 gibi net bir skorla yenerek şampiyon oldu.



Cemspor'a şampiyonluğu getiren goller Semih, Erdem, Cem, Cemal,ve Emre'den geldi. Yerel Futbol Sitesi'ne açıklamada bulunan başarılı teknik adam Abidin Yılmaz, "İki sene önce kurulmuş bir kulübüz. Yetenekli çocuklarımız var, her geçen gün daha iyi futbolcular yetiştiriyoruz. Zaten bizim hedefimiz futbolcu yetiştirmenin yanında disiplinli ahlaklı bireyler yetiştirmek. Maçlarımıza gelip bizi destekleyen bütün taraftarımıza teşekkür ederiz. Maçlarımıza hep muz, elma, armut, portakal getiren futbolcumuz Cem'in babacı Haydar Keskin Bey'e teşekkür ederiz. Hocalarımız çok çalışıyor, antrenmanlarımız devam ediyor çünkü her yaş gurubunda ligdeyiz" dedi.


CEM2"Kapımız herkese açık"
Yılmaz şöyle devam etti: "A takım ve genç takım çalışmalarına başlamıştır.  1998 ligimiz devam ediyor, 2000 ligimiz devam ediyor. 'Ben futbolcu olmak istiyorum, yeteneğime güveniyorum, hocam beni futbolcu yap' diyen gençleri bekliyoruz... Bizim işimiz futbolcu yetiştirmek ve bu konuda iddialıyız. Zaten kaliteli çalışmamız kaliteli hocalardan oluşuyor, işin ustalarıyla çalışıyoruz."


HABER: ALPER KADEROĞLU

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.